|
לגבי ה HGT סגור . ברגע שאני מסיים את פונטו 75 אני אעבוד על HGT .
אגב איפה המחשב נמצא יש נגישות ? יש אימוזיליזר מובנה ?
לקדוש !
הצ'יפ בא "להחליק " את המנוע . כלומר לא תקבל פונטו GT אבל בהחלט תקבל מנוע נעים יותר לנסיעה עם אחידות בתאוצה לאורך הסלד . מכיוון שאני לא חורג מהתחומים שהיצרן קבע אני לא יוצר שחיקה מואצת למנוע . (הצ'יפ הראשון שלי עובד על הרכב שלי כמעט 6 שנים ) לפני כחודש בדקתי קופרסיה והיא היתה מצויינת . (יחסית למנוע שעבד קשה פונטו 1.1 ) .
אני מרכיב את הרכיב על מחשב שלי כך שלא אמור להיות כלל סיכון לרכבך (אני גם מנתק את קופסת האימוביליזר ליתר ביטחון ) .
אגב זו הודעה כללית לכולם פה . נתקלתי בתופעה שבא מחשבי רכב של פיאט יוצרים בעיה במנוע צעדים , ובתקשורת בעת איבחון במוסך , (קרה לי לפני חודש ברכב מסוג בראבו 1.6 ) לאחר כמה ניסיונות חיבור אמר לי החשמלאי שזו תופעה מוכרת במחשב רכב זה והמחשב לא תקין שיש צורך להחליפו (זאת לאחר שבדק את מנוע הצעדים ) בקיצור 1500 ש"ח .
לקחתי את המחשב הרכבתי לו אחד מהגרסאות של הרכיבים המשופרים והופ הפלא ופלא אין שום בעיה במנוע הצעדים , כשחזרתי למוסך לא היתה בעיה להתחבר למחשב .
יתכן כי המידע ברכיב הזיכרון המקורי נפגע לאורך השנים (נפוץ ברכיבים מסוג זה ) ולכן נגרמו הבעיות . אז לפני שזורקים מחשב רכב כדאי ליצור איתי קשר אני יכול גם לשחזר תוכנת רכב מקורית . (ממאגר שאני אוסף )
כל תרומה של מחשב רכב יכול לסייע לי בשיפור והבנה של מחשבי הרכב הללו . אז כל מי שיש לו מחשב זרוק אשמח אם ישים לו אותו בצד אני נגיש בכל אזור המרכז . ( אפילו מחשב לא תקין ) .
בתודה עמית
|