|
ארילו ורפי לין, תודה על הענות לעזרה.
צילמתי מספר תמונות והחלטתי לפרק את הצמה ואת היוניט הנוכחית
כדי שתוכלו לבחון טוב יותר את מצב מערכת הקירור ברכבי (רפי תודה אני יצור איתך קשר לאחר שתבחן את התמונות).
אז ככה עוד כמה פרטים קטנים:
1.מערכת החימום הפנימית לא מחוברת והרדיאטור הפנימי מנותק הצינורות שיוצאות מהמנוע מגושרות
(בשלב הזה אני ישאיר את זה ככה אבל זה בתכנון לפרק דשבורד).
2.האם בשביל לנקז אויר מהבורג שנמצא בצינורות המגושרים הוא צריך להיות מעל גובהה המנוע, אצלי הוא נמצא בגובהה אמצע המנוע זה יהווה בעיה לנקז אויר בשלב יותר מאוחר?
3. המזגן לא פועל, צינור אלומיניום שבור ליד פתח מילוי הגז למזגן (שוב בשלב הזה אני משאיר את זה ככה, יש זמן עד אחרי פסח לנסוע ללא מזגן במזג האוויר הנוכחי.
4. בצמה יש עוד שתי חוטים בצבע סגול/שחור מנותקים שאמורים להגיע לסליל הירוק שבבית המאורר
מה תפקיד הסליל והאם זה משנה איזה חוט סגול/שחור משניהם יתחבר לכניסות לסליל (אני יחבר גם את החוטים הקשורים לפעולת המזגן ביחד עם שאר החוטים כדי שתהיה לי פחות עבודה שארצה לתקן את המזגן.
הרכב נבדק בלחץ עם משאבה ונמצא תקין ללא נזילות או בריחת לחץ (כמובן אחרי שהחלפתי מספר חלקים במערכת.
מצטער על מטר השאלות ואני מקווה שרשמתי אותם בסדר הגיוני
בצמה אכן רואים לאחר שפירקתי את כל הבידוד ש
היה שיש עוד חוט בצבע אדום שחור שהיה מנותק והוא זה שאמור להתחבר לרגל השלישית ביוניט מאורר, כרגע פירקתי את היוניט מהרדיאטור והיא בעלת שתי רגלים תוצרת איטליה 82-68 לא תקין נכון? הבנתי שאני צריך יוניט שלוש רגליים 92-87 נכון?
חדי עין יכולים לראות בתמונה שרואים את המנוע במבט על, מאחורי האלטרנטור רואים את צינור האלומיניום השבור של המזגן.
נערך לאחרונה על ידי Amit-IL : 23-03-09 ב 17:58.
|