צפה בהודעה יחידה
ישן 18-03-09, 09:49   #27
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
אתה הורג אותי מוטי, אתה הורג אותי.

לגבי שאלתך על הגיר, יש סיבה מדוע הפנתי אותך לחיים ממוסך שמשון, אני יודע שאומנם שם זה יקר היות מדובר במוסך מורשה ובחלקים מקוריים.

ישנם דברים ברכב שאפשר לשים חלופי, כמו מגבים, כמו באקליות וכו'.

יש דברים שעושים אותם פעם ב.... והם אמורים להחזיק מעמד המון זמן, למשל רצועת תזמון, או למשל כמו אצלך שיפוץ גיר.
אז אם כבר עושים אותם פעם ב... צריך לעשות אותם באופן מקצועי ובאופן מקורי. ואותם יש לעשות במוסך מורשה.

העיניין של חלקים מקוריים במוסך אחר הוא לא הבעיה, הבעיה היא אחרת, ראשית לא לכל המוסכים יש גישה לחלקים מקוריים לפיאט, ואני לא מאמין שמוסכניק מירושלים יסע עד לתל אביב בשביל לקנות ספיישל לרכב שלך חלקים מקוריים.
אך גם אם נצא מנקודת הנחה כי אכן למוסכניק שלך יש חלקים מקוריים, אני מדבר על דבר אחר, מקצועיות. המוסכניק שלך פותח את הגיר ורואה איך הוא מורכב ולומד תוך כדי.
לעומת מוסך פיאט יהוד, חיים , שיכול באמצע הלילה לפרק גיר בעין אחת עצומה ויד אחת קשורה מאחורי הגב.
הוא מכיר ויודע איפה כל בורג צריך להיות יושב, איפה שיחקו עם האוטו ושמו בורג קצר מידי, איך הגלגל צריך להיראות, הוא יודע, שאם הוא מפרק את הגיר אז מומלץ שיחליף מחזירי שמן צד גיר מנוע, שיחליף את פקקי המים או במקרה שלך פלאטה מאחורי הגיר. בקיצור, כן אתה תסע באוטובוסים, אבל זה פעם בהמון שנים שיש מצב שמגיעים לשיפוץ גיר, והחשוב ביותר הוא, שלא תשלם כמה אלפי שקלים ובסוף תסע ברכב ותיהיה לא מרוצה, כי אין דבר שגרוע יותר מזה.

לגבי הכוהלים, שים סלילים מקוריים בלבד, חליפי לא יחזיק לך הרבה זמן מעמד, כך בחשבון שהמחשב שלך מחובר ישירות לכוהל, אז אל תשחק יותר מידי עם כוהל חליפי.