|
עדכון : טוב אז גיליתי עוד משו כשאני נוסע עם האוטו עם מוזיקה בווליום נמוך גם אחרי נסיעה ממושכת ועם המפסק שעשיתי הכל בסדר גמר .. אבל .. כשאני נוסע עם ווליום גובהה .. כנראה שזה טוחן את המצבר .
דבר חדש שגיליתי במקרה במבט חטוף על המצבר יש חותמת הטבעה על המצבר ( פלומבה כזאת ) שכתוב עליה 1-02
כל חשמלאי ששאלתי מסכים שאכן מדובר בתאריך ינואר שנת 2002 .. דבר שנראה מאוד מוזר זה מעל 6 שנים .. אחד החשמלאים אמר לי שאפשר להגדיר את זה נס רפואי של כל המכוניות [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] מצבר שמחזיק מעל 6 שנים זה מוזר מאוד ...
אבל כנראה שמצאתי את הפיתרון . בבדיקה של המצבר למרות שאני לא כל כך סומך על הבדיקה של החשמלאי שהייתי אצלו המצבר מראה על איבוד כוח .
כלומר כנראה שהוא פורק את הזרם בצורה כל שהיא והבעלים הקודמים כנראה רק היה מטעין אותו בהטענה מהירה וזה היה מחזיק לו חודש חודשים ..
ככה שנראה לי שהכיון שלנו הוא בסוף המצבר .
בשיחה עם אחד החשמלאים הוא הסביר לי שבמכוניות אחרות ישנו מצבר שגם אצלי אפשר להוסיף אותו ,מצבר קטן שמחובר גם לאלטרנטור וגם למצבר הרגיל של הרכב והוא בעצם מצבר במיוחד למערכת כדי למנוע את המצב הזה של זליגת זרם מהמצבר הרגיל וכל המפסקים והדברים .
השאלה שלי היא כזאת . האם באמת יש כזה דבר ?! אפה אפשר לרכוש כזה דבר ?!?! ובערך אם משהו מכיר מה העליות של דבר כזה ואם זה יכול לפתור לי את הבעיה ?!
בתודה . אלמוג .
(בדוק את המקלדת שלך, כנראה שיש לך לכלוך שגורם למקשי ה"ד" וה "?", "!" להיתקע. מומלץ לנקות)
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 17-03-09 ב 18:13.
|