צפה בהודעה יחידה
ישן 13-03-09, 21:16   #3
שחר
Senior Member

האווטאר של שחר

הגלגלים שלי: פונטו GT
שלח הודעה דרך AIM ל שחר
צטט:
במקור פורסם על ידי almogxxx צפה בהודעה
טוב אז ככה במפלצות התאוצה הרעם הכחול לא הופיע . וגם לא הטיפו במפלצות התאוצה זה סתם אירוע שלרוב ממומן ע"י אנשים איך לרא להם פלצנים מלאים בכסף וגאוותנים מאוד . סתומרת אם אין לך אוטו ספורטיבי מעל לפחות איזה 100 אלף אתה לא ברמה שלהם בכלל .. בקיצור סתם אני לא אגיד מה אני חושב רק באתי להגיב ולהגיד שהרעם הכחול לא היה שם וגם לא הטיפו , אני לא זוכר אפה קראתי באינטרנט על זה שהטיפו העיפה גם את הX1\9 של מ. יש לטיפו גם סירטון מול הרעם הכחול באינטרנט ככה שלפי דעתי אין הרבה מה להתווכח עם עובדות .. סתם פנטזיות על אוטו עם 750 כוח ( מוגזם ברמות !! ) הוא צריך לתדלק את האוטו בדלק של מנוע סילון כדי להגיע לכזה כוח .אני גם לא כל כך בטוח שהטיפו והאיבו וכל ה4-5 שחקניות שמשחקות בארץ הם באמת עומדות על 500 כוח נקי .. תמיד יש הגזמות קחו את זה בחשבון .. מנוע של מסוק יסעור לא מסוגל ליצא כאלה כוחות .. ככה שפעם הבאה שזורקים סתם מספרים משמועות עדיף קצתתת להיות הגיונים .. אבל לא מזלזל יש מצב שהאוטו באמת חזק אבל אתם יודעים .. עובדות תופסות יותר מסתם שמועות ..
באמת עדיף שלא תדבר אם אתה לא יודע במה מדובר אני במיקרא מכיר את שניי הרכבים האלה דיי טוב וגם את הבן אדם שבנה את הרכב הזה (טיפו)
אני לא יודע היפו שמעתה את זה אבל אין סיכוי שהטיפו מיתקרבת ל X1\9

נערך לאחרונה על ידי שחר : 13-03-09 ב 21:48.
שחר מנותק   הגב עם ציטוט