טיפולים עשיתי אצל אנשים שהם אחים שלי .. ואין סיכוי שהם יחשבו לעשות לי דבר כזה(תתפלאו אבל אני בטוח בדבריי).
אני חושב לשני כיוונים : 1) בעל הרכב הקודם השאיר אצלו מפתח ולא אמר לי וחיכה להזדמנות פז.
2) אני תמיד בהרגלי מחנה את האוטו ועולה הביתה לכמה שעות לפחות כדי לנוח מהעבודה - תמיד ככה - ושמתי לב תמיד שאנשים עוברים מסתלים על האוטו - זה טבעי כי הוא מושך צומת לב מבחינה חיצונית - ויכול להיות שמישהו מהבניין ששם לב להרגל שלי וידע איך ומתי לעקוץ!!!
לצערי ליד המדרכה זה המקום חניה היחידי שאני יכול להחנות - מי שגר בנשר יודע איך זה הולך .
לפחות עליתי על הגניבה מיד וכמעט השגתי אותם אילו היו מתעכבים עוד כמה שניות - כי אם הייתי מחנה את האוטו במרחק שאני לא יכול לראות (רחוק מהכביש) אז בטח הייתי עולה על זה שגנבו לי אותו אחרי יום או כמה שעות לפחות!!!
הקטע שהמקרה הזה לא הזיז לאף אחד מהשכנים .. אנשים עם חלונות פתוחים ומסתכלים כאילו פרסומת של YES או משהו בסגנון!!! אני בטוח שאם מישהו מקומה ראשונה היה נותן צעקה הגנבים היו נלחצים ובורחים .. משהו פה מסריח ביותר ואני לא אוהב איך שזה מסתדר לי בראש - אני אישית אם הייתי בקומה ראשונה וידעתי שגונבים את האוטו של השכן הייתי יוצא מיד ואולי שומר טיפה מרחק אבל מנסה לעזור לפחות להרתיע אותם - לחץ גורם לגנבים להשתגע ולסגת אחורה.
|