צפה בהודעה יחידה
ישן 12-03-09, 18:03   #23
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
מסכים עם גיא והאפשרות נראית לי הרבה יותר מסבירה

לפי דעתי מישהו שמכיר את הרכב שלך איכשהו שיכפל את האימבולייזר וכ"ו
ממליץ לך לחשוב טוב איפה הרכב שלך טופל מאז שהוא אצלך

הייתי כמו כן במידה ולא נסעו איתו לשטחים (גנין וכ"ו) לחפש בכפרים הערבים והדרוזים בגליל.
בכפר שממול כרמיאל (שלא זוכר את שמו..) פועלים כמה כנופיות ידועות של גנבי רכב מקצועים מאד . לא אתפלא אם יש להם קשר למקרה.

צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
משהו בכל זאת לא מסתדר לי.

מדברי ספידי ניתן להבין שהאזעקה החלה לצפצף איך ששברו את החלון, כלומר לא פתחו מכסה מנוע, כי אם כן האזעקה היתה מצפצפת קודם לכן.
בפונטו דור ראשון יש אימובילייזר מקורי במפתח, כמו כן אם היתה מותקנת אזעקה, אני מניח שהיא היתה מבצעת ניתוק אחד או יותר (אולי על המשאבת דלק או סטרטר וכ').
אני לא מבין איך הצליחו להניע בלי שפתחו בכלל מכסה מנוע. לא מדובר על רכב ישן שבד"כ מצליבים חוטים כמו שרואים בסרטים ונוסעים, ברכב הזה יש אימובילייזר מקורי ומערכת אזעקה פעילה.

הייתי חושד שבעל הרכב היה בטיפול באיזה מוסך לאחרונה ושיכפלו לו את המפתח, אבל אז לא היו שוברים חלון אלא פותחים עם המפתח, הוא בוודאות מציין ששמע קול של זכוכית נשברת. מעניין מאוד. (אלא אם יש מפתחות שונים לדלתות ולסוויץ, או שהצילנדר בדלת מקולקל ולכן לא ניתן לפתוח עם המפתח אלא רק עם השלט).

ספידי- לא יודע למה, באמת שאין לי מושג, אבל אני חושב שאני יודע איפה הכי כדאי לך לחפש את הרכב, וגם מה המסלול שעשו הגנבים.

סע לצ'ק פוסט (היום), תשכיר רכב מאחת מהחברות שם (משהו כמו יונדאי גטס, הכי זול) למשך הסופ"ש ואיתו תחפש את הרכב שלך (זה בדיוק מה שאני הייתי עושה במקומך, אבל בדיוק).

לדעתי (אולי אני טועה, אבל זאת דעתי כעת) הרכב מוחבא כעת בדליית אל כרמל או עוספיה. במקומות האלה יש אנשים נחמדים, באמת, אני הייתי שם המון פעמים ורכשתי מוצרים מהחנויות שלהם ומהשוק שלהם, אבל החושים שלי מראים על המקומות האלה, לא יודע למה, אולי בגלל שבעבר ראיתי שם פונטו GT מסתובבות, ואפילו אחת עקפה אותי שם בזגזוגים.
אם זה כך, המסלול שעשו הגנבים הוא כזה:

מנשר החלו לרדת את הירידה הגדולה עד למטה, ברמזור הראשון פנו ימינה.
עברו את תחנת המשטרה של נשר ואת ביניין HOT, ונסעו ישר עד שהגיעו לרמזור. ברמזור המשיכו ישר, ומשם כבר נכנסים למקומות האלו ומכיוון שלא נסעתי מעולם בכבישים האלו אני לא יודע את המשך הדרך.

בקיצור, אני ממליץ לך לחרוש קודם כל את המקומות הנ"ל, ורק אח"כ את נשר עצמה.
תשכיר רכב או השאל רכב מאחד מחבריך, וצא במהלך שישי/ שבת לחרוש את המקומות האלו, המשטרה לא תעשה זאת עבורך, האמת שאני התפלאתי שהם בכלל פרסו מחסומים.

מקווה שתמצא את הרכב, אני היום נוסע ללימודים ואפקח עין, כמו שרשמתי בהודעה למעלה אני רשמתי את המס' רכב שלך ואת מס' הטלפון שלך אצלי בזיכרון, ובמידה ואראה את הרכב שלך ברור שאצור איתך קשר.
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט