צטט:
במקור פורסם על ידי orenhazan
יש לי שאלה פשוטה נניח ועכשו קורה משהו מה לגבי האחריות שיש לך ראיתי כבר הרבה רכבים שעשו רצועת תיזמון במוסכי מדרכה והגיעו אלינו בסוף למורשה עם ראשי מנוע גמורים. אני לא אומר שפה זה המקרה אבל גם אם עובד לך כמו שאתה אומר ואני לא יודע אם זה נכון ילד בן 17 מהמוסך המרכזי על הרכב שלך אז לפחות אם קרה משהו אז יש לך לאן לפנות. זה גם שווה משהו לא.
שלא תבין לא נכון אני לא נגד לחסוך כסף על טיפולים ברכב אבל אני רק חושב שאת העבודות המורכבות האלה כגון רצועת תיזמון או החלפת וריאטור ברכב כדאי לעשות במוסכים מורשים שמכירים את הרכב טוב והכי חשוב שיש לך אחריות גם למה שהם ביצעו ברכב לא מדובר פה על החלפת שמן+פילטר.
בכל מקרה כל בעל רכב יעשה ככל העולה על רוחו אנחנו פה רק יכולים לייעץ.
יום טוב אורן.
|
אורן לצערי הרב גם מוסכים מורשים של פיאט לא בדיוק יודעים מה הם עושים עם HGT כש רק רכשתי את הרכב שלי הלכתי לעשות יישור קו ולהחליף תושבת גיר פגומה (אין צורך לציין שהלכתי למוסך מורשה פיאט) אני לא מדבר על זה שהמכונאים לא ידעו מה נחת עליהם המנהל המקצועי של המוסך עמד לייד הרכב וגירד את הראש ועוד שאל אותי אם אני שמתי את המנוע הזה ברכב שלא לדבר שהוא ניסה להרכיב תושבת גיר של פיאט דובלו ובנוסף לכל הם החליטו לפרק את מכסה השסטומים כדאי לראות מה"הולך שם" וכאשר הם סגרו אותו הם סגרו את הבורג חזק מידיי וגזרו לי את הפינה של המכסה
לצערי הרב לא שמתי לב לזה אלא רק יום למחרת וכש באתי אליהם עם הנזק הם טענו שזה היה כבר
(בולשיט) אז לצערי הרב אחרי חוויה "נהדרת" זאת אני עם מוסכים מרכזיים של פיאט ג מ ר ת י
(לפחות המוסכים שנמצאים פה בצפון)