נושא: טימינג לHGT
צפה בהודעה יחידה
ישן 10-03-09, 17:50   #13
orenhazan
Senior Member

הגלגלים שלי: punto HGT
צטט:
במקור פורסם על ידי turbo guy צפה בהודעה
תסיר כל דאגה מליבך הכל כבר מורכב עובד יופי יופי ולא הגעתי אפילו ל900 שח
עוד דבר חשוב כשאתה הולך בוא נאמר למוסך המרכזי אתה יודע מי עובד לך על הרכב ?
יכול להיות גם שאיזה ילד בן 17 מרכיב לך את הטימינג ,לא ?בא לך על זה ..??
הרי לעמוד ליד הרכב לא תוכל ..נכון ?
לראות מה עושים או אם באמת כל מה שכתוב בחשבונית אכן הורכב לך ,בעיניים לא ממש תראה.נכון ?
אני לממן מוסכים מרכזיים כנראה שגמרתי ובמיוחד עם רכב משנת 2001 {במחיר 30 ומשהו אלף שח }
אותו מכונאי שהרכיב לי את הטימינג מיקצוען אמיתי וקודם כל חבר אמיתי ..רב אומן בכל מה שקשור באיטלקיות כבר 20 שנה.. בוגר אלפות, פיאט,לנציות ואני בטוח שיכול לספק ידע ,ודרך אגב גם עושה זאת להרבה "מכונאים "מהמוסכים המרכזיים למינהם ...ובנוסף אני לידו כל זמן העבודה לי זה כנראה מספיק
שוב תודה לכולם
יש לי שאלה פשוטה נניח ועכשו קורה משהו מה לגבי האחריות שיש לך ראיתי כבר הרבה רכבים שעשו רצועת תיזמון במוסכי מדרכה והגיעו אלינו בסוף למורשה עם ראשי מנוע גמורים. אני לא אומר שפה זה המקרה אבל גם אם עובד לך כמו שאתה אומר ואני לא יודע אם זה נכון ילד בן 17 מהמוסך המרכזי על הרכב שלך אז לפחות אם קרה משהו אז יש לך לאן לפנות. זה גם שווה משהו לא.
שלא תבין לא נכון אני לא נגד לחסוך כסף על טיפולים ברכב אבל אני רק חושב שאת העבודות המורכבות האלה כגון רצועת תיזמון או החלפת וריאטור ברכב כדאי לעשות במוסכים מורשים שמכירים את הרכב טוב והכי חשוב שיש לך אחריות גם למה שהם ביצעו ברכב לא מדובר פה על החלפת שמן+פילטר.
בכל מקרה כל בעל רכב יעשה ככל העולה על רוחו אנחנו פה רק יכולים לייעץ.
יום טוב אורן.
orenhazan מנותק   הגב עם ציטוט