צפה בהודעה יחידה
ישן 10-03-09, 02:10   #2
saar
מישהו מטפל בך?
 
האווטאר של saar
 
תאריך הצטרפות: Nov 2008
מיקום: אזור השפלה
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
הודעות: 1,093
מנוע צעדים, או המרים טורים של המזגן.

בדוק צינורות ואקום של המצערת, אם הם תקינים אז לעניות דעתי זה אחד משני הדברים שכתבתי לך למעלה.

למען הבנת הנושא אני קצת אפרט לך שתבין, ברגע שאתה מפעיל מזגן, מתחיל להיכנס לפעולה המדחס, היות והמדחס הוא מרכיב דיי כבד במערכת, המנוע צריך קצת יותר להתאמץ כאשר הוא בהילוך סרק, ולכן, באופן אוטומטי שהמדחס נכנס לפעולה יש מרים טורים של המזגן, אשר גורם לרכב בהילוך סרק להעלות טיפה את הטורים ולייצב אותם טיפה מעל לנורמל. על מנת לספק מספיק כח למדחס.

אצלך אין את הבעיה של ההתחלה, אך יש את הבעיה של הסוף שהיא:

כאשר אתה מכבה את המדחס, המרים טורים של המזגן מפסיק עבודתו, ואז על הרכב לחזור למצב טורים נורמלים בהילוך סרק, זאת על מנת שלא לזלול סתם יותר דלק. אצלך בשלב הזה קיימת בעיה היות והטורים נופלים והרכב נכבה.

אז או שהמנוע צעדים תקול או מלוכלך מפיח ויש לנקותו, או שאינו מסונכרן.

נסה להוציא את הקוטבים של הרכב מהמצבר שלך למשך עשר דקות, לאחר עשר דקות חבר את הקוטבים חזרה למצבר. תניע , סע קצת, לאחר מכן עמוד על הילוך סרק. תדליק מזגן, לאחר כמה דקות, כבה אותו. אם הבעיה חוזרת, גש למוסך מורשה פיאט שיבדקו את המנוע צעדים.
אם הבעיה נפתרה, אז שמחתי לעזור, וזה יוצא לך רק 3985$ לא כולל מע"מ על הייעוץ (: תירגע אני צוחק
אם אתה מבין בחשמלאות ויש לך רב מודד, תגיד לי, ואומר לך איזה התנגדות אתה צריך לקבל ממנוע צעדים תקין, וכך תוכל לבדוק בעצמך אם הוא תקין.
__________________
בתקווה שעזרתי, סער

נערך לאחרונה על ידי saar : 10-03-09 ב 02:12.
saar מנותק   הגב עם ציטוט