צפה בהודעה יחידה
ישן 06-03-09, 19:45   #1
almogxxx
Member

הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
בעיות חשמל והנעות לסירוגין . אונו 95 1400.

טוב אז כנראה שיש לי מזל ממש גרוע עם האוטו הזה . זה מתחיל באמצע השבוע עם החיישן של המיכל שמן ברקס שכל הזמן דולק לאחר שנפתרה הבעיה מתחילה בעיה מצחיקה ולא מובנת חדשה .

האוטו משום מה לא מניע כמו שצריך ואני אסביר .
יש פעמים שהוא מניע בלי שום בעיה . ויש פעמים שמתי לבלרוב זה קורה כשהמנוע חם אחרי נסיעה קצרה למשל וקפיצה קלה לקיוסק הוא לא מניע ..

בדקתי את כל הדברים שיכולים לעלות על דעתי יש רק דבר אחד הוא קודנית שבעיקרון לא בפעולה בעל הרכב הקודם אמר לי לא לגעת בה וזהו . אבל המנורות שלה כל הזמן דולקות ואני מניע בלעדיה רק עם המפתח .

חשבתי בהתחלה על טעינה של המצבר אבל מצד שני אם לא היתה טעינה היתה נדלקת מנורה בלוח שעונים .
דבר אחר שאמרו לי שיכול להיות שהאוטומט של הסטטר בעייתי כשהו מתחמם הוא פשוט לא מניע מאיזה שהיא סיבה .
לפי מיטב ידיעתי כל עניין ההצתה תקין האוטו עבר טיפול לפני 4 אלף קילומטר למרות שזה ע"י הבעלים הקודמים אבל עדין חוטי הצתה ופלאגים נראים חדשים .

הקודנית הזאת עדין מחוברת ואני לא מצליח להבין לאן היא מחוברת כדי לנתק אותה אחת ולתמיד .. אולי היא הבעיה ?! אם היא מחוברת בדרך כל שהי לסוויטצ' זה הגיוני .

עכשיו הקטע שזה לא מסכים להניע זה מצב שהמנורות בלוח שעונים נדלקות וזה עושה ממש נגיעת חשמל של הסטסטר ומתכבה לא עושה שום דבר אחר ..אפילו לא נסיון של רעש של התחלה של הצתה .

בדקתי את כל הפיוזים ברכב כולם תקינים . אני לא יודע על מה לחשוב עוד . .

וכשהאוטו מניע ואני נוסע איתו הוא נוסע דווקא לא רע והכל אבל כאילו המצבר לא נטען למרות שהוא מראה כן סימנים של הטענה בקיצור הסתבכתי קשות עם עצמי כמו שאתם רואים אין לי הרבה ידע במערכות חשמל האלה .. אם חסר איזה פרט אני מצטער תשאלו אני אגיד כל מה שקרה ..

בכל מקרה במה עליי להתחיל לבדוק ?! מה זה יכול להיות !? האם באמת הדבר הזה של הסטסטר יש תופעה כזאת ?! בקיצור עזרה ..
almogxxx מנותק