|
חכם בלילה
חמודי, קודם כל, אני לא אוהב שאומרים לי שאני מדבר שטויות, כך שאם יש לך בעיה עם משהו שאני אומר, אתה יכול לומר שזה לא מתקבל לך על הדעת. אך אל נא תגיד שטויות.
לגבי ה"שטויות" שאני אומר, תבדוק זאת בעצמך.
חל איסור מפורש לתת לו ידע על קילומטרים, בגלל שיש מצב שתקום סתירה בין הקילומטר שהיה רשום דאז אצל הבעלים הקודמים לעכשיו.
זאת אומרת, סתם לדוגמא שמישהו איפס או "סידר" את הקילומטראז' שלו ברכב, ובמקום 250 אלף קילומטר, הוא הוריד ל 100 אלף קילומטר, ומכר את האוטו. וכעת בא הבעלים החדשים למוסך ודורש היסטוריה, אסור למוסך להראות את הקילומטר דאז, מפני שאז קמה לו עילת תביעה, שהמוסך יהיה ערב לה, זה צנעת הפרט, משמע שתקום לנתבע האפשרות לבצע תביעת צד ג' ולתבוע חזרה את המוסך.
אם הבנת, הבנת, אם לא אז לא. אבל תגיד שטויות, בטח שלא מניסיון אישי, תרימו טלפון לחיים משמשון, ותשאלו אם מותר לו לתת קילומטר בעבר שהיה בעלים אחרים ותראו מה הוא יענה לכם.
היחידי שדיבר כאן בהיגיון הוא משתמש בשם KoF-sHeLeG שעם כל מילה שלו, אני מסכים.
לגבי שאלתך האחרונה פותח השרשור, מכובדי, עניתי, כל מוסך מורשה בפיאט, רואה את מה שנעשה עם הרכב בכל המוסכים המורשים פיאט בארץ, דהיינו מוסך פיאט אילת, יכול לדעת מה עשו לך מוסך שמשון ביהוד, הוא גם רואה כמה כסף עלה לך, הוא גם רואה את הקבלה, ואת כל הפירוט, מתי איפה מי מה מו.
אמת דיברת שאמרת שכל הקטע במורשה זה שיש לך היסטוריית טיפולים מסודרת, אך באחריותך לשמור עליה, אם איבדת אותה. יוכלו לומר לך מה בוצע מבחינת טיפולים באופן נקודתי. אך לא את הקילומטר. לפני שאתה אומר שוב שטויות, לך תבדוק במוסך פיאט.
אני לא יודע איזה פקידה הייתה שם במוסך טויוטה שחשבה שצריך לומר את הכל, אבל אם היא הייתה אומרת לאבא שלך שב 80 אלף הרכב עבר רצועת תזמון וזה היה לפני חודש, והוא היה מביט ורואה שעכשיו הרכב מראה לו 70 אלף, אז הוא היה יכול לתבוע את המוכר שמכר לו את הרכב על סמך מה שאמרה טויוטה, ולטויוטה אין זמן לבוא ולהעיד בבתי משפט בשביל כל אחד.
נערך לאחרונה על ידי saar : 19-02-09 ב 17:16.
|