עידו עם אתה כבר מיתעניין אז בנוסף למנוע 1600 יש גיר של הרגאטה פורטינגים והחלקת מעברים בראש המנוע יש גם צנרת רחבה יותר 2 ורבע אינץ'
והדוד האחורי עם יציאה עבה יותר אבל דוד אחורי מקורי שעבר מעט שינוי ודוד אחד שירד (באונו יש שני דודים מאחורה)
פילטר פתוח של UNI עם מתאם יעודי ויש לי ראם אייר אבל כרגע מפורק בגלל החורף והגשמים שבאים מידי פעם אבל בקיץ בהחלט יחזור הראם אייר בטיפול ה בא יבואו כבלי הצתה חדשים בקוטר עבה יותר עם מוליכות גבוהה יותר.
יש דבר שרציתי לשנות אבל התקנות זיהום אויר מונעות למרות שאין חובה בשנת 94 בממיר קטליטי אני מעדיף שלא להוריד אותו עד שהוא ימות ואז אני יחליט מה קורה איתו בהמשך עם להחליף בחדש או להוריד לחלוטין .
POMPA תודה על העיצה אנסה ואחזור עם תשובה.
ולSTIO שני הלוחיות אצלי גם קדימה גם אחורה הן כאלה וגריל ה מקורי לא יפה לטעמי,אין סמלים בשני הצדדים אצלי המסכות על הפנסים שם לא כי אני אוהב אותם אלה רק בגלל ה אישה שניכנסה בי ויצרה לי מען רווח בין המכסה מנוע לפנס ימין וזה מפצה על ה רווח והמדבקה מהשמשה תיעלם ברגע שיתפנה לי קצת זמן לעשות את זה.
והיא נראית טוב בתמונה הראשונה כי היא אחרי שטיפה.....
והיא ממש פוטוגנית אבל במציאות מגלים את הפגמים שלה ויש פגמים אבל כשאוהבים ......פשוט אוהבים.
נערך לאחרונה על ידי asaf123 : 15-02-09 ב 03:39.
|