נושא: ברקסים לhgt
צפה בהודעה יחידה
ישן 01-02-09, 22:20   #4
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
ניסיון אישי רב שנים ידידי!!!! שים לב!

גם אני כמוך, לא יחסתי חשיבות לצלחות ופדים. עם הזמן למדתי שמה שבא בזול, בסוף עולה ביוקר.
שים לב!
שמתי צלחות סיניות פשוטות (גם לחומר תחליפי סיני, יש סיני חרא, וסיני טוב), לפתע נהיו רעידות בברקסים. אני מזכיר לך, שצלחות לא טובות יגרמו לרעידות שתלחץ על דוושת הבלם. ופדים לא טובים יתאפיינו ברעשי שריקה. ידידי, אין דבר מרגיז יותר מהשריקה הזאת! ואני עוד הבאתי פדים איטלקיים (אך גם לאיטלקי יש איטלקי חרא זול ופשוט, ואיטלקי על רמה). האיטלקי (פדים הזולים) שהבאתי גרמו לשריקות לא פוסקות, מרגע לחיצה על דוושת הבלם, פשוט מאוד חומר חרא. מניסיוני העשיר במכונאות עשיתי שיוף של קצוות הפד למניעת השריקות, השריקות אכן פסקו אך חזרו לאחר כ 1000 ק"מ. פדים של חברת ROSS או COSS לא להיתקרב אליהם!!!! שימו לב הן תוצרת איטליה!!! שורקות שורקות שורקות!!! שריקות חזקות שלא נפסקות לאחר מספר קילומטרים מניסיון!!!
ולכן בעיניין הזה היות וניסיוני לימד אותי על בשרי (אין דבר גרוע יותר מלפרק ולהרכיב, לפרק להחליף, ולהרכיב שוב). אגב זה בדוק, כי לא החלפתי ישר לפירמה אחרת, אלא החלפתי לאותה הפירמה (חששתי אולי שמדובר בפאק יצרן ספציפי), אך לא כך , הפירמה אכן משתמשת בחומרים זולים, וכתוצאה מטמפרטורת חיכוך גבוהה הפד נשחק שלא באופן שווה על כל שטחו ולכן מתחיל לשרוק. אז שים!!!
למדתי דבר נוסף, את הברקסים אני קונה עתה רק בחנות המתמצאת לבלמים בלבד, ולא בחנות חלקי חילוף רגילה.
לסיכום: צלחות אתה יכול להביא את הסוג הבינוני, אך פדים קדימה תביא את הטובים ביותר! בשבילך, כי אם תשמע שריקות תתבאס, תאמין לי. פירמות טובות שאני יכול להמליץ לך עליהן, הן לוקאס או רמסה. פדים שלא שורקים ומצויינים!

נערך לאחרונה על ידי saar : 01-02-09 ב 22:22.
saar מנותק   הגב עם ציטוט