צפה בהודעה יחידה
ישן 01-02-09, 17:55   #14
almogxxx
Member

הגלגלים שלי: אונו S70 הזרקה
אז ככה ..

היום הייתי במוסך מוסך סער בר'ח יוחנן הסנדלר 18 באזור תעשיה כפר סבא . מוסך שמנוהל ע'י אבא ובן מאוד מאוד מאוד אמינים ומאוד מקצועיים מההתרשמות הראשונית שלי .
מפתיחה של המכסה של הרצועת טיימינג מתגלה כי נעשתה שם קומבינה רצינית מאודד עם הקטע של המותחן של הרצועה שמו שם איזה 8-10 דיסקיות קטנות כאלה כדי להרחיק את המותחן מהבלוק מנוע והלחימו את המיסב של המותן ללב של המותח בקיצור קומבינה מאוד מאוד רצינית ובגללה החליקה הרצועה בוודאות .. כי ההלחמות שהיו השתחררו ..

הדבר סודר והוחלפה הקומבינה ברכיב המתאים וכמו שצריך , אחרי הרכבת הרצועה וכיוון קל בניסיון להניע , המנוע מניע אבל מאוד מאוד חלש . המכונאי אומר שלדעתו .. רק 2 שסתומים התעקמו . .
בגלל השעה המאוחרת לא נפתח עדין ראש מנוע ובגלל זה עדין אין לי תשובה וודאית למה בדיוק קרה בפנים. מה שבטוח שכן נדפקו שסתומים לא יודע כמה ומה עוד בדרך נדפק .. תשובות אני אקבל ממנו ישירות מחר .

בכל מקרה יש למישהו הערכת מחיר פחות או יותר כמה עלול לעלות סיפור של 2 שסתומים ? כי ראש מנוע אני לא חושב אני אצתרך כי זה אני יודע בוודאות שלא מזמן נעשה ( שוב השאלה מה טיב העבודה שנעשתה שם ) . ובהסתמך על כך שאולי אלוהים יאהב אותי קצת ויגמור את הסיפור רק עם 2 שסתומים דפוקים כמו שנאמר לי יש השארה פחות או יותר כמה דבר כזה עלול לעלות ??

עוד דבר שרציתי לציין הוא שנאמר לי שחשוב מאוד לבדוק שהשסתומים הם לא מתוצרת סינית כי הם ממש הפשוטים ביותר בגלל זה גם העליות נורא נמוכות למרות שללכת לשים אורגינל של החברה עלול להגיע לכמה אלפים .
יש אלטרנטיבות אחרות ?!?1 אולי קוראנים ?? או משו אחר ?

בתודה . אלמוג .
almogxxx מנותק   הגב עם ציטוט