צפה בהודעה יחידה
ישן 29-01-09, 01:01   #4
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
לעניות דעתי

שלום מכובדי,
לעניות דעתי בטמבון הקדמי באונו יש כבר הכנה לפנסי ערפל קידמיים, תבדוק את הטמבון הקדמי שלך, בחלק התחתון שלו בצד ימין ובצד שמאל (בחזית), אמורים להיות שני ריבועים כאלה, אלו הם הכנה לפנסי ערפל, ושם הם אמורים להיות ממקומים, דהיינו צריך לחתוך את הריבועים האלו (אתה תראה הם מסומנים היטב על הטמבון) ובחור הזה צריך להיכנס פנס ערפל, אם ובמידה ויש לך ההכנות, קח את המידות של הגודל, על מנת שלא תביא פנס גדול יותר בטעות ואז תאלץ לפצוע את הטמבון לחינם.
לגבי חיבורי חשמל, הייתי ממליץ לעניות דעתי לחבר כאן מעגל חשמלי בנפרד, עם מתג on\off בקבינת הנהג. לא הייתי מחבר למתג פנסי הערפל של הפנסים האחוריים, אך כך אני הייתי נוהג אם הייתי בדעתך להוסיף פנסי ערפל לחינם. כמובן מיותר לציין שיש לחבר פיוז בנפרד למעגל חשמלי הזה, על מנת למנוע קצרים כאלה או אחרים בעתיד. אמליץ לך בחום שאם אתה לא מבין בחשמלאות רכב, אז אין טעם שתתעסק בזה, מפני שאתה יכול לגרום לנזק לעצמך ולרכב.
כך שאם אתה לא מבין בזה, פנה לרפי לין והוא יפנה אותך לחשמלאי אמין באזורך.

שלא תבין לא נכון, אתה יכול לעשות את הפרוייקט בעצמך ולהנות מההרכבה של הפנים באופן פיזי, אך את החיבורים השאר למקצועני, אלא אם אתה מבין בחשמלאות רכב ואז אני בטוח שתצליח.
כמו כן הרשה לי להזכירך כי הדלקת אורות ערפל קידמיים או אחוריים שלא בעת ערפל ממשי ומורגש תלווה אותך בקנס של 250 שקלים חדשים, ישירות לכיס מדינת ישראל באמצעות משטרת ישראל.
**סתם לידיעתך.

נערך לאחרונה על ידי saar : 29-01-09 ב 14:21.
saar מנותק   הגב עם ציטוט