|
מצטרף למגיבים
עליך לקחת בחשבון שרכב, כל רכב, הוא בדיוק כמו פסנתר, באותו טון שתדבר אליו, כך הוא גם יגיב.
נהג טוב, לא מתבטא רק באופן הנהיגה, אלא גם בכך שהוא ידע להקשיב לרכב. אם הוא ידע להקשיב לרכב, וודאי שהוא ידע גם לנהוג כמו שצריך. יש נהגים שהרכב שלהם יזייף מילימטר בטורים, והם לא ירדמו בלילה לפתור את התקלה. ויש נהגים שעד שלא יעלה עשן סמיך מהמכסה מנוע, הם לא יחליפו שום דבר.
אל תלך בשיטת המשפט "אני לא משרת את הרכב, הרכב משרת אותי", כי אתה תשבר הרבה יותר מהר מהרכב. לך לפי המשפט "אני אדאג לרכב, ואז הרכב ידאג לי". בכל רכב יש תקלות מסויימות, לעניות דעתי ואני מדגיש לעניות דעתי האישית, הייתי בודק מי האדם שמוכר שאת הרכב ולאוו דווקא הרכב.
ישנם המון סטיגמות שליליות על פיאט, ותראה איזה קהל נאמנים קיים פה, ועוד איך שהם שוברים את כל הסטיגמות, הבעיה היא אחת, עליך להבין שרכב דורש יותר מדלק וסע! שתבין זאת, תיהיה על דרך המלך, ככלל אני נגד שיפורים ושיבצורים, הייתה לי אונו פייר, שאין לי מילה אחת רעה לומר עליה, אם היו בעיות הן סודרו מיד מהשורש (כי כשלפיאט כאב, גם לי כאב). כיום יש לי פונטו קבריולט 1600 מודל 95, וגם אצלה הייתי צריך לישר קו כי כזה אני.
אך העצה הטובה ביותר היא, הקשב לרכב, ותצליח!
|