צפה בהודעה יחידה
ישן 25-01-09, 14:32   #186
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
אתה מתלונן שהמידע לא מדוייק- אז בוא תדייק אותו, אחרת, עזוב אותנו בשקט.
הבראבו השניה היא בבעלות משפחת לוי- כך היה רשום באתר שלכם בזמנו (מי שצילם את התמונות של הרכב, גם כן באתר שלכם). בתור "חבר ועד" אתה אמור לדעת מה מתפרסם אצלכם.

שמעון מזרחי ועל איזה רכב הוא נוסע אלו נתונים שלא ממש מעניינים אותי. מה שמעניין אותי שבגלל ליצנים מסויימים אשר אמורים לתפקד כ- "סוכני מכירות", עושים בדיוק ההפך ומבריחים לקוחות. אני הייתי בסוכנות בדיוק 15 דקות, לא "קדחתי" בשום שכל של אף אחד וקיבלתי יחס מזעזע. הסיבה היחידה שאני לא מפרסם כאן שם של הנציג, או שם של הסוכנות או שלא התלוננתי אצל סמל"ת היא בגלל שהנציג התנצל והצטער אח"כ על מה שעשה, ולכן זה לא יפה להרוס לו מקום עבודה.
במקרה אחר שהתפרסם באתר הסוכנות הזו מכרה רכב ללקוחה מבוגרת ללא שום מידע על הגיר הרובוטי וסירבה להעניק נסיעת מבחן.
המוסך הצמוד לסכונות הזו הרס לחבר פורום אחר ראש מנוע ברכב שמור כחדש וגרם לעוגמת נפש לא קטנה בכלל.

וכן, עצוב מאוד לראות איך מתנהל ה"עסק" הזה, ליתר דיוק זה כבר דומה למאפיה. לא שהם חייבים לי משהו, אני כולה לקוח פשוט, אבל שלא יגידו "אי אפשר". הנה, עובדה- אפשר!
אני, כשחסכתי כסף כל השנים כדי להתקדם לפיאט חדשה, נתקלתי בקיר בטון.

אתה יודע מה? עם כל הסיפורים שאני קורא בפורמים בעיקר על רמת המקצועיות והשירות במוסכי הרשת, אני שמח ומאושר על זה שהנציג הבריח אותי ואת אמי מהסוכנות באותו יום, מהסיבה הפשוטה: אין איפה לטפל ברכב בצפון. פשוט, אין.
stio מנותק   הגב עם ציטוט