צפה בהודעה יחידה
ישן 19-01-09, 01:00   #4
Ron_Dadon
Senior Member
 
האווטאר של Ron_Dadon
 
תאריך הצטרפות: May 2008
מיקום: עכו
הגלגלים שלי: Punto ELX 16V
הודעות: 632
שלח הודעה דרך ICQ ל Ron_Dadon שלח הודעה דרך MSN ל Ron_Dadon Send a message via Skype™ to Ron_Dadon
כמו שנאמר, מה שמתחיל בזול - נגמר ביוקר...

כבר הוצאת כסף על טיפול של איזה חאפר שמתמחה בסובארו DL שנת 89- מי שם שמן 20-50 למנוע מודרני?!
כבר הוספת תשלום לבדיקת מחשב.
טיפול אתה תצטרך לעשות שוב (פלאגים - בספק אם מתאימים, שמן לא מתאים, מסנן שמן לדעתי עדיף להחליף גם כבר על הדרך)
ובנוסף פתאום צצה בעיה מוזרה...
אני לא יודע אם היא הגיעה בעיקבות ה"טיפול" שהרכב קיבל או לא, אבל לדעתי דווקא בהחלט יתכן (פלאגים לא מתאימים יכולים לעשות צרות צרורות לפעמים, למרות שלא מוצא קשר ישיר בינהם לאימובילייזר, אבל מי יודע...)

במקום כל הכאב ראש ובזבוז הכסף, לא שווה להגיע למוסך מורשה טוב ומקצועי, לשלם אולי קצת יותר אבל לצאת בראש שקט, הרגשה טובה והכי חשוב - רכב תקין?

אני אישית הייתי מתחיל מטיפול מחדש במוסך מורשה פיאט, עם פלאגים מתאימים, שמן נורמלי וכו'.
לאחר שאלה יוחלפו, אם עדין הבעיה תמשיך - לא תהיה לך ברירה אלא להגיע למוסך עם הרכב בזמן שהוא מסרב להניע - משמע, יתכן אפילו להזמין גרר (באם יש לך ביטוח לא אמורה להיות בעיה עם זה), וברגע שהרכב נכבה, לא לנתק את המינוס ולהניע שוב, אלא להרים את הרכב על הגרר וישר למוסך, כדי שהם יוכלו לבדוק מה הבעיה.
__________________
Fiat Punto Spice 2001 ELX Auto'
Ron_Dadon מנותק   הגב עם ציטוט