שלום היום אחרי 9 שנים שהטיפו של אמא שלי עמדה לה בשמש בגשם בחניה שלנו, אמא שלי שפעם היא היתה נוסעת לשוק פעם בשנה לבית ים ואשדוד ולעבודה עם האוטו אזה והוא רק עשה בערך 100 אלף או יותר לא היה לי זמן ליספור אבל ראיתי שזה בארך 100 הסיפור של האוטו הוא ככה דוד שלי שעלינו לארץ קנה לאמא שלי מתנה את האוטו ואמא שלי דיי מבינה במכונאות האוטו היה חדש אז אמא שלי אחליתה שהיא רוצה לשפר אותו את בטח אומרים זה לא אמא זה אבא שלו אז זות אמא שלי בת 40 ניראת צעירה אז למה אמא שלי מבינה במכונאות פעם לאבא שלי בגרוזיה היה מוסך למוכניות אדיין יש לו והוא עוד חיי שם, אני ואמא עלינו לפה אמא שלי היתה תמיד איתו במוסך תמיד היה לו זמן הוא היה מלמד אותה דברים, אז אמא שלי אחרי 9 שנים שאוטו אמד לו שם תפסה את המפתחות של האוטו שלי טמפרה (יש לי שם כלים) תפסה ביד אחת מפתח 13 וביד השנייה פתחה את האודי a4 שלה פתחה את מיכסה המנוע ולקחה את המצבר סמה את המצבר בטיפו ואני באותו זמן ישבתי בבית אכלתי פיתעום אני שומע שירים של פעם מי למתה אני יוצה לחלון אני רואה את האוטו של אמא שלי אומד לו שם והאודי פתוחה בלי מצבר אמא שלי ראתה אותי אמרה לי לרדת היא רוצה לאניע את האוטו

אני באותו רגע סמתי חולצה ורידתי למתה אחרי 4 כומות אני למתה אמא שלי אומרת לי תוצי לי דלק מהאוטו שלי

אני בשוק אמא שלי קנתה עוליי איזה 10 ליטר דלק ובאוטו לא היה דלק אמא שלי גמרה אותו אז אני בינדיבות מוזג דלק לטיפו אמא שלי בודקת שהכול בסדר כמובן שסמתי את הגלגלים שלי מהטמפרה אז ככה החשמל עובד הפלגים בסדר יש דלק הקרבורטור סבבה יש מים ברדיאטור אז אפשר לאניע אמא שלי יושב באוטו נותנת סטרטר האוטו קצת עושה רעש כעילו הוא מניע אז אוצתי פלג סמתי עצבה יש קומפרסיה האוטו אחרי שעה וחצי של ניסיונות האוטו אניע ויצה כול כך הרבה עשן אני כימעת איתעלפתי שם כי עמדתי ליד האגזוז שהאוטו אניע, לאמא שלי יש מזל עם דברים שהיא כנתה פעם הדברים אדיין חיים ויש הרבה מאוד דברים, אז האוטו עובד יש רווס הגיר עובד טוב הקלץ כמו פעם האורות עובדים רק היה קצת ליכלוך אז אמא שלי אקפיע את הרישיונות בזמנו, היום אחרי 9 שנים שהאוטו לא עבד האוטו נסע אמא שלי ואני נסנו בכול העיר האוטו כמו פעם אני מכונאי היה לי עבודה לאחליף מנוע לפיאט פונטו אחרי שלוש שעות המנוע אניע אבל היה כיף על הבוקר ליראות פיאט טיפו עם פילטר אוויר פתוח אגזוז לחץ מה היא לא סמה באוטו אבל היא לא ידעה שעם היא תסים את כול השיפורים האלה האוטו לא יעבור טסת אז היא סמה הכול אלכה לטסת אמרו לה שהיא לא תעבור אז היא אקפיעה את הרישיונות מחר היא רוצה שאני יסדר לה את האוטו

אני מירוב הטיפשות שלי אמרתי לה כן אני יעשה את זה אבל אחרי זה חשבתי שעם אני יעשה את זה אני ישתגע היא רוצה לעביר אותו טסת

לחזור לטיפו אחרי האודי זה לא אפשרי

אז אני לוכח את האוטו עליי ואני יסדר אותו מי א עד ת אבל אני מיצתאר אין לי מצלמה אז לא יהיה תמונות אבל אני יתן עידכון כול יום