צפה בהודעה יחידה
ישן 14-06-06, 19:21   #3
Guest

יחדיו רעננה

סתם כדי לסגור את הסוגיה, הייתי היום במוסך יחדיו רעננה...

אז מבחינת אדיבות - הם היו בסדר גמור.
מבחינת מחיר - סבירים ביותר, לא "השחילו" שום דבר.

אבל איכשהו, הביש מזל קפץ לבקר...
בצאתי מהמוסך, הבחנתי שבנסיעה בקו ישר ההגה נוטה שמאלה. לרגע נורא התבאסתי. לרגע אפילו ניסיתי להגיד לעצמי "זה ממש רק קצת הצידה" אבל זה היה מספיק כדי לעצבן אותי. גיהצתי קצת הלוך חזור באזור שם רק כדי לוודא שוב ושוב שאני לא מדמיין, אבל איך שלא ניסיתי להסתכל על זה, ההגה היה משמעותית הצידה. ותאמינו לי, בקו ישר אני יושב כמו פלס על 3 ל-9, ומי שזוכר איך ההגה של הפונטו 1.2L 8v נראה, הידיים יושבות בדיוק בצדדים של החיבורים ממרכז ההגה - ואי אפשר לפספס אם הוא לא ישר. אין סיכוי בעולם שההגה היה ככה קודם. פשוט אין.

אז חזרתי למוסך, ולמרות שטענו שלא נגעו בשום דבר שקשור להגה, הסכימו "לישר" אותו. שוב - אדיבות כבר אמרתי.
העלו את האוטו על הרמפה, פרקו, כיוונו, הורידו, יצאו לסיבוב בדיקה, חזרו ו...
שוב העלו, שוב פרקו כיוונו הורידו יצאו חזרו ו...
שוב...
נתנו למישהו אחר שם לעשות את הסיבוב, חזרו, ושכחו להגיד לי... למרות שהסתובבתי שם כמו אריה בכלוב הלוך חזור...
בשלב מסויים נזכרו שזה בעצם אני שמחכה, נתנו את המפתח ויצאתי לדרך...
ושוב חזרתי - עכשיו, כמובן, ההגה נטה לצד ימין...

הבחור כבר חשב שאני משוגע, שם אותי במושב הנוסע ויצא לדרך בעצמו. נסע קצת והודה שההגה נוטה ימינה, אבל "ממש טיפה"...
חזר, העלו שוב פרקו כיוונו הורידו יצאו חזרו ו...
ושוב...

בקיצור, אחרי 5 פעמים, ובערך שעתיים, ההגה חזר למקומו הטבעי.

הוא שאמרתי במקור - הם נורא נחמדים, ולא עובדים עלי במחירים, אבל איכשהו, תמיד יש איזה משהו כזה שמשאיר טעם רע.

להגנתם יאמר שהם עדיין טוענים שהם לא נגעו בהגה, ולמרות זאת לא חייבו אותי בתוספת תשלום. סך הכל, היה יכול להגמר הרבה יותר גרוע...

ניר