צפה בהודעה יחידה
ישן 20-12-08, 16:25   #15
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
קודם כל רק רכב עד שנת 1996 נדמה לי חייב בפסים זוהרים.
דבר שני גם באונו וגם בטמפרה אין לי ולא יהיה לי פסים זוהרים.
אני יודע שאני חייב אבל עשרות שוטרים עצרו אותי לביקורת במהלך השנים ואפילו אני זוכר שפעם אמר לי שוטר.."בינינו אף שוטר לא ייתן לך דו"ח על פסים זוהרים....יש גבול..".

ורסמי זה נכון..שוטר יעדיף לתת לך דו"ח על דברים אחרים..

מה שאני עושה כל שנה לפני הטסט השנתי קונה פסים זוהרים..שם אותם בעדינות, ברגע שעובר את הטסט מוריד אותם וככה כל שנה.

כאמור בפאביה שלך אתה כמובן לא חייב בשום פס זוהר.

צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
אלו דברים ששמים אליהם מיד לב, או שרק אצלי בגלל שאני יתר מידי פדנט?

ראיתי כבר רכבי אספנות שנכנסו למוסך של בן דוד שלי לשיפוצים או רכבים רגילים לפחחות וצבע בתנור, והם ממש לא יצאו ככה אח"כ...
שהרכב הזה השתתף במפגש מועדון החמש בחיפה הוא היה נראה טוב, ופתאום בתמונות האלה שמתי לב לכל הדברים האלה. יכול להיות שהרכב הזה אחרי תאונת שלדה ולא תוקן כראוי, הצבע בכל המקומות נראה חדש בכל אופן.
הפסים הזוהרים מכערים, אבל השאלה היא האם אתה מעדיף להדביק אותם בכל זאת, או לחטוף קנס 1000 ש"ח+ הורדה מהכביש ואז טסט חוזר. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו, אני לא העזתי להוריד למרות שמאוד רציתי.

אני לא יודע מה הסיפור של האגזוז אבל תראה איך הוא יושב. איך בעל הרכב נסע ככה מכרמיאל עד הרצליה? קרה לי בדיוק אותו דבר, הגומייה שתופסת את הדוד פליטה האחורי נפלה וצינור הפליטה נשען כולו על ברזל הסרן האחורי וגם הרעיש מאוד- טסתי למוסך מיד לסדר את זה.

תסתכל בCF בשרשור שהגבת לו, עידו העלה תמונות ברזולוציה מאוד גבוהה- שים לב איך הדלת הקדמית (צד נוסע) יושבת על הצירים. אבל בגדול הרכב נראה טוב.
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט