צפה בהודעה יחידה
ישן 16-12-08, 10:44   #11
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
אליקו, אני חייב לראות אותך מתישהו במציאות...

וברצינות- כשיתחלף היבואן הזה והיבואן החדש ייבא את כל הדגמים עם כל רמות האבזור ובעיקר עם כל המנועים, אשקול ברצינות לקנות פיאט חדשה, אל תדאג.

היתה לי 127 עם טייפ גנוב ב- 84', אתה צודק. (והנבלות גנבו גם עוד טייפ ב- 85', וגם את המצית של הסיגריות), היתה לי אונו עם מזגן מקורי (אחלה מזגן!). אבל קרה מקרה, והצכ'ים בשיתוף הגרמנים הצליחו לייצר סופר מיני ראוייה, הרבה יותר מהגרנדה פונטו שנמכרת בארץ.

אני חושב שעיניין ה- 75 המכוניות בחודש שסמל"ת כן מצליחה למכור (מעניין כמה זה בליסינג) דיי ממחישים את העיניין.

עד היום כל פעם שאני רואה גרנדה פונטו בכביש, אני חושב לעצמי "איזה רכב יפה, אילו רק היו מייבאים את מנוע 16V ועוד קצת אבזור..."

כשמדברים עם מיזוג בין פיג'ו, סיטרואן לפיאט- זה יהיה ברור שהיצרנים יחלקו רכיבים משותפים יחד. זה אומר שפיג'ו תעניק לפיאט את הגיר האוטומט שלהם ה- AL4 ומנוע 1.6 בין היתר. לכאורה זה נשמע טוב, אבל רק אחרי ניסיון עם רכבי פיג'ו החדשים, ורק אחרי נהיגה בהם אתה יוצא מהרכב עם הרבה יותר שאלות ממה שנכנסת אליו.
רק בשבוע שעבר קרובי משפחה שוב פעם נכנסו למוסך עם הפיג'ו 307 2008 החדשה שלהם. הפעם נדלקו נורות ABS ו- ESP ביחד והיה צריך להחליף איזה מפסק.
הגיר האוטומט ב- 307 פשוט מתנהג זוועה. נהגתי על הרכב, ברמזור אתה רוצה להאיץ, הרכב מתנהג כמו טנק מרכבה ולא זז, אם אתה לוחץ בכוח על הגז הוא מתחיל להאיץ, אבל בכבדות. כשאתה יוצא לעקיפה ולוחץ על הגז כדי שהגיר יוריד הילוך- לא קורה כלום! ויש עוד המון סיפורים.

נערך לאחרונה על ידי stio : 16-12-08 ב 10:46.
stio מנותק   הגב עם ציטוט