אני רק יכול להביא לך את העובדות שאני יודע:
א. היה לי מצב דומה למה שאתה מתאר, במצב פעולה נורמאלי הטמפרטורה תמיד הייתה תקינה. במצבים של לילות קרים ומאמץ\עומס נמוך על המנוע המחוג חום יורד מקו האמצע לכיוון רבע.
ב. בהתנעה קרה בבוקר, המתנה של 2 דקות (לשמר מעט את הוריאטור) היה לוקח זמן רב להגיע לטמפרטורת עבודה, לפעמים עד 10 דקות בנסיעה מאוד רגועה, אני לא לוחץ על המנוע עד שאני לר רואה שהוא בטמפרטורת עבודה תקינה.
ג. שיחה עם חיים ממוסך "שמשון" העלה שירידת המד טמפרטורה למצב של רבע אינו תקין בעליל.
ד. הוזמן והוחלף טרמוסטט. חיים הראה לי שאכן הטרמוסטט שלי היה במצב פתוח קבוע, היו סימנים של שחיקה מתקדמת.
ה. אחרי החלפת הטרמוסטט הרכב מתפקד בצורה שהסברתי בהודעה הקודמת, הרכב מתחמם בזמן קצר, עד היום- חודשיים אחרי התיקון, הרכב לא ירד פעם אחת מקו האמצע, דבר שתואם התנהגות של כל רכב שהיה לי אי פעם.
אתה יכול להתווכח אם תקין או לא תקין, אני יכול רק לצטט לך מה שנאמר לי מחיים, להגיד לך מה ראיתי במו עיניי (טרמוסטט במצב פתוח תמידי) והתנהגות שהשתנתה לאחר תיקון, קרי, לא רואה יותר את הסימפטום של טמפרטורה יורדת.
שוב, אני חושב שזו בעיה נפוצה, הרבה אולי מקבלים את זה כהתנהגות של הרכב, כמו שרעש "דיזל" בהתנעה זה כבר סימן היכר של הHGT.
צטט:
במקור פורסם על ידי Caveman
אני לא יודע מה עשו ברכב שלך, אבל המצב שתיארתי נכון ותקין.
אגב פיליפ, גם אני עשיתי כמה בירורים בזמנו בפורומים בחו"ל והוסבר לי שכך המצב.
|