צפה בהודעה יחידה
ישן 27-11-08, 08:34   #7
eliko1976
Senior Member

האווטאר של eliko1976

הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
צטט:
במקור פורסם על ידי Ron_Dadon צפה בהודעה

השערה שעלתה אצלי (אולי קצת מוזרה אבל מי יודע)
למי שזוכר שאלתי מיד לאחר הטיפול האחרון שעשיתי (ניקזו בו את נוזל הקירור, או לפחות חלקו, והוסיפו פרפלו אדום...) מה יכול להיות הנזק אם בטעות לא ניקזו הכל, והיה לי כחול במקור והתערבב עם האדום. התכנון שלי היה לנסוע שוב למוסך לעשות ניקוז טוב ומילוי נוזל מחדש, אבל לא הזדמן לי בסוף והרבה הרגיעו אותי גם פה וגם בפורום שרוב הסיכויים שהכל נוקז, וזה גם מה שבעל המוסך טען בשיחת טלפון. נגיד וזה מה שקרה (התערבב אדום עם כחול) - יכול להיות שזה יגרום לפריצת אטם ראש?
אם כן, ניתן להוכיח זאת איכשהו שזה הגורם?
1. לא חושב שזה קרה בגלל הערבוב של שני סוגי הפראפלו או השארותם של כמה טיפות עכב ניקוז הלא מושלם . גם אם היה אמור להיות נזק כלשהו מהערבוב שכזה הוא בטוח היה מתגלה בטווח ארוך ולא במיידי .אני לא מומחה לכימיה , אבל לא נשמע סביר ששני הנוזלים מאותו הייצרן "לא ידברו אחד עם השני " עד כדי "שלא יסבלו אחד את השני" וכל זה בגלל איזה תוסף חדש ששינה את הצבע לאדום מכחול .
2.להוכיח ....למוסך ....מאוד בעייתי ...עד לא אפשרי כלל . איך תוכיח דבר כזה ? תמיד יגידו שזה בלאי טבעי ...או משהו כזה .
3. בלי קשר ...אבא שלי נסע 10 שנים על ג'סטי עם מים , אפילו לא עם נוזל קירור הכי זול , בטענה ש "כאן זה לא סיביר , ולא צריך אנטיפריז " ולעולם לא קרה לו כלום .
אז מכמה טיפות מעורבבות ,אם היו בכלל , של נוזל איכותי לא אמור להיגרם שום נזק .

נערך לאחרונה על ידי eliko1976 : 27-11-08 ב 11:32.
eliko1976 מנותק   הגב עם ציטוט