צפה בהודעה יחידה
ישן 18-11-08, 08:26   #14
saar
מישהו מטפל בך?

האווטאר של saar

הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
מקבילית המוחות

צטט:
במקור פורסם על ידי upetar צפה בהודעה
ועכשיו אחרי הקפה והעוגה ורגוע אולי תיבדוק שוב ,כי אים גוף המחשב המתכתי מוארק טוב(היתנגדות 0)כמו שצריך אז המנורת ביקורת שמקבלת (+)קבוע ו(-)מהגוף המחשב צריכה לידלוק.ותשובה מדויקת תעזור לנו (ולרב רפי הצדיק).בהצלחה בבדיקה ובאיתור התקלה(והכול בסבלנות ובכיף).
.

כפי שציינתי נשמות, לא הישתנה. כאשר אני נוגע בברזל המחשב (גוף חיצוני), אני לא מקבל מינוס ממנו!!!!
כבר ביצעתי את הבדיקה הזו, וכתבתי את ממצאייה, קדימה חברים, תיהיו יצירתיים.
למחשב הרכב מגיעים מינוסים חזקים, יש מינוס אחד (פין אחד) בצמה שנכנסת למחשב הרכב, שבה אני מזהה מינוס חלש (מנורת הביקורת חלשה), עם זאת אני לא יודע אם יהיה חכם לאתר את החוט ולתת לו חיבור להארקה מהרכב, עד שלא אדע בוודאות שצריך לעבור בו מינוס חזק, מסכימה כל שהי, או ידע שלכם חכמנו.
אני צריך שמישהו יגיד לי, איזה מספר פינים מימין לשמאל או איך שבא לכם, בשורה הראשונה ובשורה השניה של הצמה צריכים להופיע מינוסים חזקים, וכך אדע. כמו כן החוט השחור שמגיע למחשב הרכב מקבל מינוס חזק תקין ויפה.
אני חוזר בקצרה על הבעיה: הרכב מקבל סטרטר, מניע, יכול לעמוד מספר דקות, יכול להיות במהלך נסיעה, ופשוט נכבה. נותנים סטרטר שוב, הוא מסרב להניע, בודקים אם יש ניצוץ מהכוהל, ולפתע יש ניצוץ לפתע אין ניצוץ.
הסוייץ' תקין והוא לאחר בדיקתי.
saar מנותק   הגב עם ציטוט