|
רפי ידידי, עזור לי אח יקר, עזור לי.
הוחלף הכוהל, הוחלף המפלג למלפג משופץ כחדש מאדם ששנינו מכירים, שמשפץ ברמה הכי מקצועית שאפשר.
המודול חדש מקורי, הוחלפו פלגים, הוחלפו חוטי הצתה. וכלום. הרכב נותן סטרטר ואז מניע, אחרי מספר דקות פשוט נכבה ולא ניתן להדליק שוב. לצמה הנכנסת לכוהל חוט כתום מגיע + קבוע, גם כשהרכב נכבה. כל עוד יש סוייץ' יש + קבוע בחוט הכתום. המודול תקין. והרכב נכבה מתי שבא לו, ומסרב להניע, בלי גז, עם גז, פשוט מסרב להניע.
ראיתי פה באיזו תגובה שלך לבדוק עם אומטר התנגדות, לגוע בקצה אחד במינוס של המצבר ובקצה השני בברזל (גוף) המחשב רכב ולבדוק התנגדות. מופיעה אצלי התנגדות אפס. בדקתי הארקה למחשב, ואכן מגיעים הארקות חזקות. אני פשוט לא יודע, לאיזה פינים צריכים להגיע הארקות. האם תוכל לפרט לי, כי אני פשוט בלי הלאפטופ שלי, בלאפטופ שלי יש את האוטו דאטא ושם יש סכימה והכל, אני כרגע בלי הלאפטופ אנא עזור למיואש כמוני. המחשב הוא של חברת בוש, כתוב עליו מספרים אני כותב לך אותם פה, ואתה תראה מכל המספרים מה המספר מודל שלו שאתה צריך:
0280000735
940111
28sa1616
5004-0320
ובגדול בשחור כתוב את המספר:
7647555
נ.ב אם אני נותן בדיקה עם מנורת ביקורת (קצה אחד שלה על + קבוע מהמצבר) והקצה השני שלה נוגע בגוף המחשב (זה שעשוי מברזל) אני לא מקבל ממנו מינוס, המנורה לא נדלקת, זה אמור להידלק? האם גוף המחשב שעשוי מברזל צריך לתת מינוס?
תן לי סכימה, תן לי משהו, כל דבר?
מנוע צעדים, מה ההתנגדות שלו? ובאיזה פינים שלו יש לבדוק?
|