|
אליקו- אני לא כועס עליהם, אלא כעסתי פעם.
פעם= לפני חודשיים שניגשתי לסוכנות במטרה לבדוק ולקנות את הפונטו, וקיבלתי יחס מאוד "מעניין", שלא נדבר על המחירים במוסכים בתקופה עם האונו. הבנתי שכולם מקבלים את אותו יחס, אז עזבתי את זה (מישהו אחר היה מתלונן). אבל עזוב, אני לא רוצה לדבר על זה.
על היעדר תיבה אוט' נורמלית, מנוע 16 שס', גלגלי מגנזיום, פנסי ערפל קדמיים וכ' עוד הייתי יכול "להבליג".
אגב, בחודשיים הללו יצא לי לדבר עם המון המון אנשים בקשר לגרנדה פונטו, לספר להם על ההתלבטויות שלי ברכישת הרכב, למה רכשתי בסוף את הפאביה וכ'. כשהם שמעו שבכלל ניגשתי לסוכנות פיאט הם קיבלו סחרחורת.
מדובר על אנשים מכובדים מספיק, גם מנהלי ציי רכב בחברות גדולות שהיה להם ניסיון עם הגרנדה פונטו. ולא מדובר בתקלות (אין תקלות- רכב אמין), אלא על נוחות הכיסאות, נוחות נסיעה בגלל הגיר הרובוטי, זמינות כוח מהמנוע וכ'. כולם טוענים שהפונטו ספייס 80 כ"ס דגם ELX עם הגיר הרציף עדיפה פי כמה מהגרנדה פונטו.
למה זה קשור ליבואן? הוא רואה שיש סטיגמה בעיתית לפונטו, שיש לה גיר רובוטי וכ', למה לא לייבא גם מנועי דיזל או בנזין 16 שס' ואיבזור נוסף כדי לפתות בכל זאת את הקונים?
ולפני שאתם "קופצים" עליי- תאמינו לי שאחרי 24 שנים עם פיאט הדבר האחרון שרציתי זה לעבור ליצרן אחר!! אבל אין מה לקנות פיאט חדשה (בארץ)- זה לא משתלם כחבילה כוללת וזה מתבטא בנתוני מכירות, אין שום קשר לחגים. אבל אתם יודעים מה? אני מרוצה מהבחירה שלי על הגג, מה שקניתי זהו רכב מעולה.
ואליקו- אם אתה רוצה נתוני מכירות של קאיה לפני ואחרי שהיבואן התחלף- רק תבקש ותראה מה ההבדלים.
נערך לאחרונה על ידי stio : 05-11-08 ב 14:22.
|