שלום!
לא רמזתי שהתכוונת שהרכב לא מטופל וכ', רק לא הבנתי למה היה צריך לעשות טיפול אם אני עשיתי זאת, אבל עכשיו הכל מתבהר.

בנוגע לנזילות שמן: כשהרכב היה אצלי לא הבחנתי בכמויות שמן על הכביש לאחר חנייה ממושכת, מקסימום ראיתי טיפה אחת או שניים בודדות ולא ייחסתי לכך חשיבות (הזעות). עכשיו המנוע לא מאבד שמן?
ושאלה מאוד חשובה: כמה ק"מ נסעת ב- 3 שבועות האלו? המד הראה על 131500, אולי טיפה פחות.
בקשר לנזילה שבן הגיר למנוע: זכור לי במעורפל שבמוסך שבו אני טיפלתי זיהו סימנים לנזילה כזו ואמרו לי להיות עירני על מפלס המים, אבל הרכב לא איבד מים אז עזבתי את זה, בנוסף בחיבור משאבת לחץ לא התגלתה נזילה ובבדיקת קומפרסיה למנוע לא התגלו בעיות.
הנוזל קירור של "פרסטון" מצויין. אני לא מכיר את החומר לניקוי שאתה מדבר עליו, אבל אני אישית לא מאמין ביעילות של הדברים האלו, אני הייתי שולח את הרדיאטור ישר למומחה, אין כמו ניקוי אצל מקצוען.
- האם ניקזת את הנוזל הקירור הישן ע"י פתיחת צינור הרדיאטור התחתון? האם דאגת לנקז אוויר ממערכת הקירור ע"י השארת פקק הרדיאטור פתוח ורק אחרי פתיחת התרמוסטט לסגור אותו?
בנוגע לצינורות הדלק: כל הצינורות המובילים לקרבורטור חדשים לחלוטין כי היתה לי פעם נזילת דלק. אילו בדיוק צינורות הוחלפו?
בנוגע לקרבורטור: אני מקווה שלא ריססת לתוך הקרבורטור ספריי לניקוי קרבורטורים, כי אם כן זה יגרום לבעיות רציניות. אסור להשתמש בדבר הזה, זה רק מזיק יותר מאשר מועיל.
אני ממליץ לך בחום לקפוץ לצביקה לאבחון ואם יש צורך גם לכיוונים. הוא מקצוען ממדרגה ראשונה!
אגב, באיזה מוסך בוצעה כל העבודה הזאת או שזוהי עבודה עצמית?
ושאלה לא ממש קשורה: בשנה שעברה החלפתי ברז חימום כי היתה נזילה של נוזל קירור לתוך הרכב. עברו עלינו ימים קרים (13.6° מינ' בלילה), האם יצא לך לעבור למצב חימום ולראות אם הכל נשאר תקין? חורף שעבר היה גל קור כבד והחימום הזה ממש הציל אותי.
נ"ב
נשארה לי קופסה של פוליש עדין לרכב, היא ממש חדשה ומלאה כמעט לחלוטין, רק השתמשתי פעם אחת למכסה מנוע ולכנף בצד נהג. אני לא יכול להשתמש בה אצלי כי בפאביה זה צבע מטאלי ואסור להשתמש בפוליש על צבע מטאלי, כמו כן יש לי גם 2 חולצות, 2 כובעים של מועדון פיאט ודגל לרכב של פיאט, אז אם תהיה באיזור תקפוץ ואשמח להביא לך את הפריטים (וגם לראות אם יש בעיה בהתנעה, אזהה מיידית), נכון לעכשיו הם סתם ללא שימוש וחבל, שכחתי להביא לך את זה לפני 3 שבועות

פוליש+ ווקס מבריק את הצבע של הרכב הזה בצורה מדהימה!
שים לב לתמונות, צולם ברמת הגולן בטיול של פיאט ב- 5/2008. זה אחרי ווקס: