צפה בהודעה יחידה
ישן 31-10-08, 21:28   #9
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
תראה, גדעון, אם אתה רוצה לבזבז את הכסף שלך על תוספות מיותרות אתה יכול, אני לא נכנס לך לכיס חלילה. קניתי רכב חדש וגם בחרתי את התוספות, אך אני לא אוסיף 5000 ש"ח על לוח שעונים ומערכת מקורית ועוד אחכה 3 חודשים.
גם אצלי ברדיו "קנווד" שמותקן שם יש כניסת AUX וגם 4 רמקולים וטוויטרים (הוספתי שניים מאחור).

אתה קונה רכב חדש ומשקיע מעל 100K, אוקיי. בשביל מה תוסיף כל מיני תוספות שאתה לא צריך? כדי שתהיה לך הרגשה שהרכב שלך הכי מאובזר?
מראות מתקפלות עם נעילת הרכב אני לא צריך (חניה פרטית), חיישני גשם אני לא צריך (אני לא נכה ויכול ללחוץ על ידית), בקרת אקלים דיגיטלית אני לא צריך (מה הבעיה להנמיך את המאוורר אם קר לך?)
אני מקווה שהבנת מה שרציתי לומר.. אנשים מזמינים רק מה שצריך.

לגבי מד חום המנוע: לא בכיתי, לא בוכה ולא אבכה. אני מרוצה מהקנייה, מדובר ברכב הטוב ביותר בקטגורייה לדעתי. אז אין שעון חום, ביג דיל.. אני כבר אטפל בזה. לא עשיתי כלום, אבל אעשה, אני מבטיח להעביר לך תמונות ברגע שאטפל בזה.

לגבי הקביעה שכל יצרן בעולם מייצר לוחות עם מד חום: אני מוכן להעלות לכאן או בשרשור נפרד באוף טופיק עשרות תמונות של לוחות שעונים שמגיעים ללא שעון חום וגם שלא מוכרים בכלל עם שעון חום. מדובר בתמונות רישמיות של היצרן שמופצות בכל העולם, אני חושב שהפתגם "תמונה אחת שווה אלף מילים" כאן תופסת מצויין. רק תבקש והתמונות בדרך, אני לא זורק מילים באוויר.
stio מנותק   הגב עם ציטוט