צטט:
במקור פורסם על ידי shachar
הם ממשיכים את מסורת האונו , ממוצע של 500 ק"מ בשנה P: (בצחוק כן ?)
270 ק"מ אני עושה ב 5 ימים ללימודים וחזרה
|
אני ביום רביעי לקחתי את הרכב ללימודים, אותו מסלול כמו שלך וכמעט זה עלה לי ביוקר...
יצאתי בסביבות 19:00 מהלימודים, כבר התחיל לרדת טפטוף והיו סופות רעמים וברקים.
אמרתי "מה כבר יכול להיות" והלכתי אל הרכב משום שהחנתי אותו רחוק מאוד (שלא יפתחו עליי דלתות).
נכנסתי לרכב, איך שיצאתי מהשער התחיל מבול מטורף שלא ראיתי בחיים שלי!
לא ידעתי איך מתעסקים עם המגבים, זה רכב חדש.
באונו הייתי מוריד את הידית למטה כל פעם מצב אחד, פה הייתי צריך להעלות דווקא את הידית, עד שהבנתי מי נגד מי. פה כשהורדתי את הידית זה ניגב פעם אחת בלבד.
המשכתי בנסיעה והגשם רק הלך והתגבר, כל הכבישים הפכו לנהרות ועפו מים מהצדדים של האוטו (פלא המנוע לא נרטב ולא התכבה, הכביש היה מוצף).
הגעתי למטה לכביש תל חנן נשר והתחיל שם בלאגן מטורף, כל הביובים עלו על גדותיהם אז פשוט שמתי הילוך ספורט, עברתי לשמאלי והסתלקתי משם לפני שאני אתקע בשטפונות.
כשהגעתי ליגור ליד "סטופ מרקט" הגשם טיפה נרגע אז שמתי על השהייה (ואז סיבכו אותי עם כפתור על הידית עם עוד 3 מצבים?!, לא יודע, בחרתי אחד. באמת שכחתי לשאול את אוראל מה הכפתור הזה עושה

)
איך שעליתי על הכביש המהיר הגשם פסק ונשארתי עם סופות רעמים וברקים. הגעתי ליוקנעם והחנתי ליד הבית, אני יוצא החוצה ומסתכל על הרכבים שלידי: כל המכוניות יבשות, הכבישים יבשים, אין זכר לטיפה אחת ורק הרכב שלי רטוב כאילו הרגע יצא משטיפה. הגשם התחיל רק שעה אח"כ.