צפה בהודעה יחידה
ישן 19-10-08, 16:33   #8
Ron_Dadon
Senior Member

האווטאר של Ron_Dadon

הגלגלים שלי: Punto ELX 16V
שלח הודעה דרך ICQ ל Ron_Dadon שלח הודעה דרך MSN ל Ron_Dadon Send a message via Skype™ to Ron_Dadon
[quote=gsk;33920]
צטט:
במקור פורסם על ידי Ron_Dadon צפה בהודעה
בשעה טובה (ברגע זה) סיימתי נסיעה מעייפת של 6 שעות מאילת חזרה לצפון עם הספייס החביבה
QUOTE]

הצלחת בלי לתדלק עד הצפון?
בהחלט, בלי בעיה כלל...
בדרך הלוך (יותר ירידות מאשר עליות), מהירות ממוצעת של 100 קמ"ש - הגעתי לאילת שהמחוג של הדלק נמצא קו אחד קטן מתחת לחצי (תדלוק מלא בעכו) - על הרכב אנוכי, חבר ומזגן דלוק תצרוכת דלק על הצג: 18.8
בדרך חזרה, שוב אנוכי וחבר, אך המזגן לא היה דלוק כל הדרך (נהיה קר בשלב מסויים) - הרבה יותר עליות, וגם נסיעה יותר מהירה (ממוצע של 110-120), הגעתי שהמחוג נמצא קו אחד מעל הרבע - תצורכת דלק על הצג: 16.2

חסכוני מישהו?

בכל מקרה, אני מבין שאין מנוס מלגשת למוסך. כמובן שההיבט הבטיחותי נמצא מולי לפני הטסט, פשוט הטסט ממש קרוב ואני לא רוצה להיכשל בו בגלל זה, ויכול להיות שיקח לי קצת זמן לתקן את זה עקב לחץ כסף ותחילת הלימודים שבוע הבא, מה שגם מחייב אותי להיות עם הרכב ובלי טסט זה לא יקרה

בקשר לפיוזים, מצאתי לבסוף את ספר הרכב באנגלית בתוך אחד הארונות בבית (דיי אידיוטי שאין פירוט פיוזים בספר בעברית) - הפיוז שרשום עליו AIRBAG הוא F50, בתא ליד ההגה, והפיוז תקין. אם כבר על הדרך בדקתי את כל הפיוזים וכולם תקינים (והיה ממש נחמד למצוא את הכלי הקטן והחמוד הזה לשליפת פיוזים )

למישהו יש מושג / השערה לכיוון המחיר לתיקון במקרה של נזק "גדול" (AKA מחשב כרית אויר / כרית האוויר עצמה)?

נערך לאחרונה על ידי Ron_Dadon : 19-10-08 ב 17:24.
Ron_Dadon מנותק   הגב עם ציטוט