עידן אל תתרגז.
אני מכיר אישית את צביקה ואת בני ואת נתי וגם אותי עצמי וכולנו מבוגרים מעל גיל 50 ובעלי נסיון
רב. לכן אתאר לך רק כמה מקרים שנתקלתי בנזקי טיפול עצמי שבוצעו בידי חובבנים ונגרם להם נזק כספי גבוה עקב כך:
נפילת אום או דסקית (שייבה) קטנה דרך תושבת קרבורטור/סעפת יניקה/חור מצת (פלאג) ונזק נלווה לראש מנוע ולבוכנה.
התקנת מצבר בקוטביות הפוכה תוך כדי פיצוץ המצבר החדש, שריפת אלטרנטור עם חוטיו.
החלפת נורות ראשיות שלא במקומן המדויק ופזור אור לא נכון וסנוור הנהגים מול (מסוכן בטיחותית), החלפת דיסקיות בלם לא נכון (סכנה), החלפה פשוטה של להב מגב קד' שנופל או מתפרק והשמשה הקדמית נשרטת מזרוע המגב המתכתי (יקר), תיקוני חשמל והרכבת אביזרי חשמל שגורמים לקצרים ובשני מקרים אני נתקלתי בשריפת מכוניות עקב כך, החלפת מסנן דלק רשלנית שגרמה לנזילת דלק ולשריפת מכונית טוטלית (אונו טורבו).
גם מוסכניקים טועים וגורמים, לפעמים, לנזקים אך הם נושאים בהוצאות תיקוני הנזק שגרמו.
דווקא המוסכניקים שכותבים פה מנסים למנוע מצבי נזק עצמי שכזה ואינך חושב שבדעותיהם הם יגרמו למישהוא שדווקא בגלל זה יבוא אליהם לביצוע התיקון.
אני יכול להעיד שבקארספורום כתבו הרבה גולשי רכב שלאחר תקוני קרבורטור עצמיים שכשלו צביקה הציל את המצב (כשעדיין ניתן היה).
אני אישית איני יותר מוסכניק וכבר הדרכתי בהצלחה רבים, דרך פורומי הרכב השונים, כיצד לבצע תקון עצמי במדויק של תקלות שונות אך ללא כל היבט בטיחותי.
בברכה - רפי לין