צטט:
|
במקור פורסם על ידי עידן
לבני ממש תודה על התגובה הרי אני בטוח שאתה מוסכניק כועס הרי ברגע זה הפסדתה עוד כמה לקוחות.
טיפול 10 הוא טיפול מונע שנועד למנוע תקלות עתדיות אין ספק בכך אבל אין לאשלות את הקוראים כאילו במוסך נבדק מערכת הקירור נזילות וכ"ו הרי שזה לא קורה בפועל מתוך ניסיון!
ואני לא גאון ולא תותח אלא רק הנדסאי מכונות\רכב. 
|
עידן שלום רב!
תרשה לי להבהיר ולתקן חלק מדבריך!
ראשית מניסיון בני לא מפסיד לקוחות חאפרים שטיפלו לבד ברכבם, אחרי שעשו נזק בלתי הפיך ברכבם בגלל קמצנות, גאווה עצמית. שהנה גם אני יכול... וכדומה, חוזרים ומגיעים לבני בגרר, ומשלמים פי 10 על הנזק שגרמו לרכבם בתום לב, הגישה שלך שתארת בהחלפת מסנן שמן, בהחדרת מברג למסנן השמן, ולהשאיר את השימוש במפתח יעודי בגדר המלצה, מעידה על הבורות והחאפריות שלך, ועל כך יעיד ההסבר שלך, על פתיחת בורג האלן , לריקון השמן , נגד כוון השעון במקום אם כוון השעון, ופירוק מסנן דלק בשיטה שרק תגמור לשבירת המחברים הרגישים, מעידים על מידת החאפריות שלך, ועל כך שאתה לא המצאת את הגלגל, תמיד היו ויהיו חאפרים, וחסכנים כמוך, שניסו לטפל בריכבם לבד, את התוצאות אני מגלה כל יום אצלי בעסקי!
ברוך הבא לעידן החאפריות, תואר הנדסאי אולי יהיה לך, אך בוודאי לא לקוחות שיזדקקו לך, משום שכולם יטפלו ברכבם לבד! עלה והצלח
צביקה