|
גיא, חלאס.
מתחיל לעצבן לקרוא תגובה אחר תגובה עם התבכיינות כזו או אחרת על דגמים שלא מיובאים ארצה. זה המצב. Take it or leave it.
יצא לך לראות ברושור של פאביה באירופה? יש שם איבזור שלא חשבת שקיים בכלל. אגב, את הפאביה יכולתם להזמין עם תיבה ידנית...
גם הרומסטר של אימי, עם כל הגיזומוז שביקשנו שם, לא מגרדת את חצי מהדברים שניתן לקבל ברכב באירופה. אגב, לנו יש לא רק פגושים שחורים, אלא גם דלתות חצי שחורות. לטעמי (וזה אישי כמובן), זה נראה הרבה יותר טוב.
אין הצדקה כלכלית לייבא את הרכבים הללו. חבל, הם בטח טובים, אבל זה לא מספיק.
כמות האנשים שירכשו תהיה קטנה מאוד יחסית להשקעה שהרכבים האלו יזדקקו לה. על דברים כמו הכשרת מכונאים ומוסכים חשבת? או אולי על ייבוא סדיר של חלקים?
יזרקו לאוויר דברים כמו תמחור כדאי על מנת למכור, אולי, אבל במחירים שאני ואתה חושבים עליהם, החברה לא תייבא אותם.
מפריע לך שאתה לא יכול לקנות פונטו ידנית עם ידיות ופסי קישוט צבועים? כתוב מכתב לחברה. אם אני הצלחתי לבקש הזמנה למונדיאו ידנית, אפשרי לבקש הכל. (והחברה בסוכנות של פורד היו מהקרים שייצא לי להיתקל בהם) יש לך מזומנים/כח רצון? אתה תשיג לך בכיף את הרכב שאתה רוצה. על ייבוא אישי שמעת?
ייתכן שיגיע מישהו חדש להנהלה וישנה הכל, הלוואי. אני מקווה שיקרה משהו כזה ושילך לו.
עד אז, ציבור הנהגים הישראלי (ברובו) יישאר אטום ולא נוכל לראות רכבים כדאיים בשוק. למרות שבזמן האחרון המצב משתפר לאט לאט.
וכמו שכתבתי, חכה שנה-שנתיים ותוכל לרכוש לך את האלפא הזו בדיוק.
נערך לאחרונה על ידי Caveman : 26-09-08 ב 16:42.
|