צפה בהודעה יחידה
ישן 15-09-08, 18:31   #80
Caveman
Super Moderator
מנהל

האווטאר של Caveman

הגלגלים שלי: APESS
צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
תשמע, אני לא "טייס". המהירות הממוצעת שלי היא 110, אני זורם עם התנועה. אני יכול להעיד שיש כאלו שעוקפים אותי בלי סוף.

תרשה לי לשאול אותך שאלה, אתה לא חייב לענות, ואני מצטער מראש אם זה פוגע מידי.

יש לך רכב שאפשר לומר שהוא עם נטיות ספורטיביות, בכל מקרה מדובר על מנוע 1800 המספק 136 כ"ס. בשביל מה קנית את הרכב הזה אם אתה לא מנצל אותו?
הריי לנסוע 90 ו- 100 קמ"ש אתה היית יכול לנסוע ללא כל בעיה גם עם הפונטו ELX הקודמת שלך.
נכון שהרכב מיוחד, שונה מהעדר וכ', אבל מדובר על ביטוח יותר יקר, צריכת דלק יותר גבוהה, ירידת ערך יותר גדולה, חשש יותר רציני מגניבות/ מכות מפתיחת דלתות בחנייה ועוד.

תחשוב על זה, זה היה סתם מה שעלה לי בראש אחרי שקראתי שאתה לא עובר 100.
גיא, עצם העובדה שאתה בעלים של רכב "מחוץ לעדר" לא אומר שאתה פטור מחוקי התנועה. זה שאתה רואה צורך לנסוע 110 על מנת לזרום עם התנועה זו כבר בעיה אחת. אנשים שרוכשים רכב ספורט/ספורטיבי ונוסעים תוך כדי התעלמות מהסובב אותם, הם הבעיה השניה.
אני דווקא רואה צורך להוות דוגמא ולהראות שלכל דבר יש זמן ומקום מתאימים. לא משנה אם יש לי פררארי 355 או פורד פיאסטה, יש לי אחריות כלפי וכלפי הסובבים אותי בנסיעה.
לניצול רכב ספורטיבי יש זמן מתאים ומקום מתאים. למשל, מסלול סגור. למשל, כביש צדדי ריק מרכבים אחרים (על מנת לא לסכן אף אחד) בתנאי מזג אויר מתאימים. דהיינו ראות טובה וכו'
מעבר לזה, מהירות סופית לא מעניינת אותי בכלל.
נסיעה במהירות של 150 באיילון תוך כדי עקיפה של רכבים אחרים משמאל (או גרוע יותר מימין) אינה נחשבת בעיניי כניצול רכב.

אגב, אני ממש לא מספמפט אנשים שאומרים לי ש"אני לא מנצל את הרכב". ממתי לנצל את הרכב אומר לנסוע במהירות גבוהה? אולי אני נהנה מאיך שהרכב נראה ולא מעוניין למקסם את יכולתיו הספורטיביות? אולי המושבים ממש נוחים לי ברכב ואני לא מסוגל לנסוע בליסינגומתית עם שני קרשים בתור מושב?
אני מנצל את הרכב בצורה שנראית לי. לנסוע 120 זו לא צורה שמנצלת את הרכב שלי בכלל לטעמי.
כל אלו שנוסעים מהר ממני מוזמנים לעקוף בנתיב השמאלי, בשביל זה הוא קיים. אם אין נתיב כזה, שיחכו לאחד.

בגלל שאני לא עובר את ה100 קמ"ש אני:
א. לא דואג מניידות או ממצלמות שיעצרו/יצלמו אותי.
ב. חוסך בדלק
ג. משתמש פחות בבלמים
ד. לא עובר על החוק

רוצים לצחוק ולהגיד שאני "סבתא שנוסעת לאט"? בבקשה. בפעם האחת שתשכחו לבלום לפני המצלמה ותצטרכו לשלם 750 ש"ח, נראה כמה תצחקו.

אגב, איש באמונותו הוא, אם אתם מפיקים הנאה מדברים כאלה, בבקשה. אני האחרון שיעצור אתכם.
אחרי שחוויתי על בשרי וראיתי מה הבדל של 10 קמ"ש "מסכנים" תורם בעצירת חירום, הבנתי שלא כדאי לזלזל בדברים האלה.

כאן אני מסיים את התגובות שלי בנושא.

הכללים לכתיבת הודעות בפורום. נא לקרוא.

נערך לאחרונה על ידי Caveman : 15-09-08 ב 18:36.
Caveman מנותק   הגב עם ציטוט