צפה בהודעה יחידה
ישן 08-09-08, 10:00   #18
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
צטט:
במקור פורסם על ידי שחרון צפה בהודעה
אתה כניראה לא ממש רציני לגבי זה!
הנושא של הקילומטרז זה מה שמפריע לך ? זה ממש נתון לא מענין בקנית רכב. אלא אם כן הקילומטראז גבוה במיוחד.
17K בשנה זה לא גבוה? כמעט 20 אלף בשנה הרכב הזה עשה.

עיניין הק"מ ברכב הוא אחד הנתונים הכי חשובים והמרכזיים ברכישת הרכב, כמובן אחרי מצבו הכללי של הרכב והשלדה.
הריי כל אחד יעדיף לרכוש רכב עם 40K על פני רכב עם 90K. הבלאי ברכב עם הק"מ הנמוך יהיה יותר קטן, גם אם נחשיב את נושא הצמיגים והגומיות שמתייבשים מחוסר שימוש שוטף.

מאז גיל 17 שהוצאתי רישיון נהיגה רציתי רכב משלי. אומנם אז לא ידעתי בדיוק איזה רכב אני רוצה, אך בשנה האחרונה אני יודע בדיוק.
זה לא העיניין שכאילו אני "לא ממש רציני", פשוט לא יכול להתפשר על משהו שהוא לא מציאה, מכיוון שאם אני אקנה אני אחזיק את הרכב שנים רבות (מאוד), ולכן כל דבר חשוב.

בינתיים יש לי רכב מצויין. האמת זה מפריע לי שבכבישים המפותלים בצפון אני צריך ללחוץ על הבלם יותר מאשר על הגז ולא יכול לשמור על הפיאט הנוכחית לפי איך שאני רוצה, מכיוון שהרכב נמצא רוב הזמן אצל אימי, ואני לא יכול להגיד לה לכסות בכיסוי חיצוני את הרכב לדוגמא.

אני לא ממהר לשום מקום, אף אחד לא רודף אחריי, אני מאוד סבלני. אני מודע למצב השוק, אם אלוהים ירצה אני אמצא רכב כזה עם ק"מ נמוך ומקורי. אם הוא לא ירצה? כנראה זה לטובה.
stio מנותק   הגב עם ציטוט