צפה בהודעה יחידה
ישן 28-08-08, 02:55   #2
simon377
משורר הפורום

האווטאר של simon377

הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
מצטער שלא היה לי זמן לקרוא את כל התגובות שלכם, אני מבטיח לפנות יום בשביל זה.

בכל מקרה, הרכב (בראבה S 1400- כמה הודעות למעלה) נלקח לבדיקה תחת עינו המיומנת של חיים ממוסך שמשון.

בבדיקה:
2 משולשים לפרונט, 4 צינורות בלמים, 4 בולמ"זים ו2 תפוחי הגה דורשים החלפה. (נזילת השמן נתגלתה כהזעה מהגיר- לא דחוף בכלל לדברי חיים)
בנוסף, הרכב עבר תאונת שלדה בחזית, אם כי במיקום שלא פוגע בהיגוי, ביציבות או בהתנהגות הכללית של הרכב. (לפני נק' ריתום המתלה)

הרכב נקי ודי שמור, אם כי לא מטופל.

מחירון 15,400
שילמתי 7,500 ועוד 187 ש"ח העברת בעלות.

מכיוון שאבא שלי הוא מלך הקומבינות בארץ, אלוף האילתורים ודוכס המעקפים- החלטתי שבניגוד ל-2 רכבים קודמים שנרצחו על ידיו (סובארו ליאונה 87 [כן! אפשר להרוס גם אותן] ומיצובישי לאנסר 91 שנוסעת על 2 צילינדרים ונשמעת כמו לול של תרנגולי הודו שמוטרדים מינית.) (אגב, מיצו-בישי = ניצלו את חולשתי?)

הרכב יכנס בשבוע- שבועים הקרובים לשמשון לטיפול גדול והחלפה של הדברים הנדרשים (כ4K ש"ח- אבל מה זה לעומת אושר של ההורים שלי?)

בנוסף, כמוני, כמו אפללו ואלירן, גם רכב זה נפגע מגניבת סמלים ע"י פוחזים ארורים.
(כל הגונב סמל פיאט אחד בישראל- ינעל אב-אב-אב-אב-אבא שלו, יחרב ביתו ויקטמו אצבעות ידיו)

הרכב עבר פוליש ווקס על ידי, הותקנו ריפודים חדשים (לא להאמין איך ריפוד משנה את פני הרכב), אחרי הטיפול יותקן סמל חדש ואז יועלו תמונות של הרכב. (אגב, קיבלתי כבר 4 הצעות שונות למכור אותו) כמו כן, התחלתי תהליך של התברסות על הרכב, התהליך יושלם במלואו לאחר הדבקת הסמל.

נ.ב.
ככל הנראה אבא שלי לא יצטרף למועדון עקב אי- התמצאות בסביבת מחשב (עם מחשבונים, לא מדעיים, הוא די בסדר.)

ואסיים בברכה עתיקת יומין שלמדתי מסבא שלי התימני הכי כבד בארץ (שהיה לו פעם פיאט. טרקטור)

"כל הנוהג ברכב זה, ישמח.
וכל גונבו ימח.
בזכות אברהם בן תרח- יפול עליו בלוק קרח"
(ח' דגושה- תימנים...)