צטט:
במקור פורסם על ידי קובי פונטו GT
מה אומר RNS - בכל רכיב חשמלי קיימת התנגדות לדוגמא: זה אומר שברדיו דיסק יש המון כאלה וכל רכיב מוריד מעוצמת השמע. שכותבים לך 40X4 RNS זה אומר שכל רמקול מקבל 40 RNS אחרי כל החישובים של הרכיבים זאת אומרת נתון אמיתי בקצה החוט.
P.M.P.O - כמה המכשיר מוציא לפני כל ההתנגדויות של הצרכנים.
|
יש כזה דבר RNS?
יש מה שנקרא R
MS שהוא אומר כמה וואט הרמקול מקבל בפועל, ולאורך זמן, לאורך כל השיר..
ה50 או 40 שכתובים ברדיודיסקים הם לא RMS, הם WATTS, שזה אומר כמה וואט הרמקול יקבל במקסימום של המקסימום, במקרה של רדיו דיסק זה גם יהיה עם עיוות גדול מאוד ב50w.. ולכן זה בכלל לא חשוב כי הRMS הוא מה שמעניין. ברוב המכשירים הוא 18 או 22..
STIO, אני הייתי קונה את הפיוניר 2050, נראה לי יותר טוב ומודרני, ועם אחריות "עוזי רדיו". וכמו שאמרו המכשירים האלה מבפנים הם אותו דבר כמעט כמו הדגמים היקרים יותר של אותה חברה, רק פונקציות נוספות שונות, ולכן פיוניר כנראה ישמע יותר טוב כי לפיוניר יש לפחות שם של חברה יותר טובה מקנווד בתחום הסאונד.
אבל הקנווד גם נראה בסדר גמור, בכל מקרה זה לא הבדלים של שמיים וארץ, אני מדבר איתך על הבדלים קטנים..
ועכשיו בקשר להתקנה, אני לא יודע איך המתקינים כיום עובדים כי אבא שלי עושה אצלינו את כל ההתקנות, אבל מה שאני כן יודע זה שמתקינים בדרך כלל לא ימהרו להשקיע..
אז מה שאני הייתי מבקש שיעשו בהתקנה זה שיכינו לך באוטו פלאג סטנדרטי של רדיו-דיסקים, כדי שתוכל לחבר בעתיד כאלה לבד, ובלי לחתוך מהם את התקע.. כמו שבאוטו חדש. כי במקור הפיאט אונו לא בא עם פלאג סטנדרטי למכשירים כאלה. (לא נראה לי שאז כבר היה את הסטנדרט הזה)
אני מתאר לעצמי שאם לא תבקש את זה, אז המקתין יחתוך את הפלאג מהרדיו דיסק החדש שלך ויחבר את הצמה שלו עם זאת שבאוטו, עם קשירות ואיזולירבנד... מכיוון שאני רואה שאתה משקיע אז כדאי לך לשים לב ולבקש מראש שיחברו לך פלאג כזה בצד של האוטו, מבחינת המתקין זה אותה עבודה, השאלה היא אם המתקינים מחזיקים את החלק הזה בכלל, אם לא אפשר לפרק מכל רכב חדש אחר.