צפה בהודעה יחידה
ישן 15-08-08, 19:28   #7
קובי פונטו GT
Member

האווטאר של קובי פונטו GT

הגלגלים שלי: פונטו GT
ולכולכם משהו שתדעו שנראה לי חשוב.
קצת נתונים.

באינטרנט מוכרים מכשירים שבדרך כלל יקרים בסביבות ה1000 שקל ואם תראו בזאפ תגלו את אותו מכשיר ב650 שקל.
אנחנו המתקינים קוראים לך garbage כשמו כן הוא. לוקחים מכשיר משומש ושלוחים אותו למעבדה שאם מחליפים את המעטפת לחדשה וזהו הישן נמכר כחדש. אל תתפתו רק שפותחים את המכשיר מגלים את זה.

פיוניר ופרימייר כל חובבי המוזיקה מכירים שניהם אותה חברה פיוניר מגיע עם אחריות שלוש שנים מחברת עוזי רדיו ופרמייר מגיע עם שנה זהו זה הכל.

מה אומר RNS - בכל רכיב חשמלי קיימת התנגדות לדוגמא: זה אומר שברדיו דיסק יש המון כאלה וכל רכיב מוריד מעוצמת השמע. שכותבים לך 40X4 RNS זה אומר שכל רמקול מקבל 40 RNS אחרי כל החישובים של הרכיבים זאת אומרת נתון אמיתי בקצה החוט.
P.M.P.O - כמה המכשיר מוציא לפני כל ההתנגדויות של הצרכנים.

התקנה.
יש היום הרבה מתקינים חובבנים ממש לא מומלץ ברכבים החדשים יש מחשבים והרבה מערכות שיושפעו מהתקנה לא נכונה. יכול להגיע על לקצר ודליקה באוטו.

לבעלי המגברים שריקות למינהם או הפרעות שונות נגרמות ממספר דברים.
קבל RCA לא תקין. קבל RCA עובר לייד חוט שמוביל חשמל (הפלוס של המגבר). מינוס לא מחובר כמו שצריך. יציאה לא תקינה במערכת. כולם מציעים להוסיף משתיק רעשים כי זאת הדרך הכי קלה בשביל המתקין במקום לבדוק את כל הבעיות שהעלתי המשתיק הורס את הצליל ויעלה כמה מאות שקלים בנוסף. עוד אפשרות אחת אבל מומלץ להגיע למתקין שיעשה את זה להוסיף מינוס מהגוף של הרכב למינוס בכבל RCA.

ותגיבו קצת נשמע ממכם
אני תמיד כאן אם מישהו רוצה לדעת משהו.
בכיף
קובי

נערך לאחרונה על ידי קובי פונטו GT : 15-08-08 ב 19:31.
קובי פונטו GT מנותק   הגב עם ציטוט