צפה בהודעה יחידה
ישן 13-08-08, 18:03   #11
רקובי
Senior Member
 
האווטאר של רקובי
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
הודעות: 433
מספר דברים לחבר החדש

שלום עידן,

ראשית, חבל שאתה שואל שאלה שכבר דיברנו עליה עשרות פעמים. אתה אולי אומר לעצמך "יאללה, מה הוא רוצה ממני" - אבל עבורנו זה דיי מעיק, ואין לנו כח לענות תגובות מלאות כששואלים "מה זה נורת הגה אדומה" כשזה נשאל כבר 200 פעמים.

עם זאת, מכיוון שמצוקתך ברורה, שכן הרכב נקנה לפני שבוע והעובדה שבעת הקניה הכל היה תקין, ופתאום הבעיה 'צצה' - נתייחס לחלק הזה.

מכיוון שלבטח נהגת על הרכב טרם קנייתו, ואף לקחת אותו לבדיקה, ממש לא נראה לי הדבר כצרוף מקרים רע. אני חושש שניסו לרמות אותך. הרכב נרכש מאדם פרטי? יש הסטורית טיפולים?

לרוב תקלות הגה לא "נעלמות".
מה שאומר שהתקלה היתה צריכה להיות לפני שבוע, או שהסיכוי הממש קטן אך לא בלתי אפשרי - שזה פשוט ביש מזל.
בכל מקרה, לא יכול להיות שתפספס דבר כזה.
אם כבר החלפת מצבר, ועדיין כלום לא משתנה, כדאי יהיה אולי לגשת למעבדה לרכב של איל נוימן שבעבר הומלץ עליו כמישהו שיכול לתת דיאגנוזה טובה יותר,
ולבטח יכול לאפס את המחשב - אולי זה יסתדר.

המתן לרפי לין שאולי יוכל לסייע.
רקובי מנותק   הגב עם ציטוט