צפה בהודעה יחידה
ישן 05-08-08, 07:36   #2
student
Senior Member
 
האווטאר של student
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: מרכז
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
הודעות: 468
1. מים לחלון האחורי - בדיוק באותו מקום שממלאים מים לחלונות הקדמיים. כדי להפעיל את המים דוחפים קדימה (לכיוון המנוע) את ידית המגבים. אם זה לא עובד אז יש בעיה במשאבה שיושבת במיכל המים מקדימה או בעיה בשפריצר האחורי - סתום. אם יש תקלה אז אפשר לעזור לך למקד את הבעיה.

2. לפנס הבלימה השלישי יש שני ברגי פילפס ששקועים בתוך הגוף שלו. לאחר פתיחתם יש חיבור חשמל יחיד לפנס ולאחר הוצאתו ניתן להוציא את כל מכלול הפנס החוצה. שים לב טוב לחורים בגוף הדלת שאליהם מתחברים שני הברגים. ברגע שהפנס משוחרר תוכל בקלות רבה להגיע לנורות.
הייתי מפרק את חמש הנורות ומנקה את המגעים בגוף הפנס ואת החיבור החשמלי שלו (לתוך המגעים עצמם) עם ספריי מגעים.

טיפ: נכון שהנורות הללו לא נשרפות (נורות תקע מסוג W5W) אבל אם מחליפים אותן מקבלים שיפור משמעותי בעוצמת התאורה של פנס הבלימה. כנ"ל לגבי כל הנורות האחוריות. פשוט במשך הזמן הן נחלשות וגם הופכות למאוד מלוכלכות. נורות אוסרם מאוד מומלצות ולדעתי יש להן גם את עוצמת התאורה הטובה ביותר.
student מנותק   הגב עם ציטוט