צפה בהודעה יחידה
ישן 28-06-08, 21:35   #7
/F/I/A/T/
Member

האווטאר של /F/I/A/T/

הגלגלים שלי: minichamp, maisto, burago
טוב עכשיו ביליתי עוד איזה שעה בבדיקות שונות ומשונות.

ראשית ניתקתי לחלוטין את הקונקטור של המאוורר, נתתי למנוע לפעול עד שהחום הגיע בערך לשעה 10-11, ואח"כ דומממתי מנוע, חיברתי את הקונקטור והמאוורר התחיל לפעול במהירות השניה פעל פעל עד שהחום הגיע עד לחצי ואז נכנסה המהירות הראשונה ואז המנוע התקרר עד למתחת לחצי.

לאחר מכן ניתקתי את נגד המהירות, כצפוי המהירות הראשונה לא פעלה, החום עלה הגיע קצת לפני השעה 10 ואז המהירות השניה התחילה לפעול, פעלה פעלה, עד שהחום הגיע לקצת מעל החצי.

לאחר מכן חיברתי הכל בחזרה את כל הקונקטורים ונתתי לפעול עם מזגן ובלי מזגן, הוונטה נכנסת בזמן ונכבית בזמן ואין התחממויות. אוקיי, התחלתי לנסוע, נסעתי עד לבית (נסיעה של 5 דקות) עם מזגן, ופתאום אני רואה שהחום מתחי ללעלות מעל החצי, הגעתי כבר הביתה, החום עדיין מעל החצי, והוונטה פועלת אך ורק במהירות 1, למרות שכבר צריכה לפעול מהירות 2. כלום. (בשלב הזה אני כבר לא זוכר אם המזגן היה כבוי או מופעל). פועלת רק מהירות ראשונה, ולאט לאט לאט החום התחיל לרדת והתייצב שוב על החצי. כנראה אם הייתי ממשיך לנסוע החום היה ממשיך לעלות (בשעת מאמץ).

ראוי לציין שלפני כן בדקתי את הפיזוים בתא הכפפות (3 במספר, כולם שלמים), פירקתי את הקופסה בעלת 2 הברגים שיושבת בתא המנוע קורב לקיר האש, ושם היו 2 פיוזים, אחד כחול ואחד אדום, הכחול נראה לי קצת מאובק ובלוי ולכן החלפתי אותו (פיוז של 15 אמפר). לאחר מכן פירקתי את הקופסה מצד ימין (צד הנהג) שנמצאת ליד המצבר, ובה יש 3 ממסרים או 4 ממסרים, אחד מרובע וגדול, ועוד שניים או שלושה קטנים ומלבניים) הממסרים נראו שלמים.

בדקתי את ההתנגדות של הנגד מהירות, והוא תמיד הראה 0.8 כשהוא מנותק מהרכב, חיברתי אותו בחזרה, והנעתי את הרכב, כשהרכב התחמם הנגד הראה כל מיני תוצאות כמו 0.5 0.4 לאחר מכן 0.3, ובשעה שנכנסה המהירות הראשונה של הוונטה הוא כבר לא הראה כלום (כנראה מכיוון שאין התנגדות והוא מוליך).

אין לי כבר מושג מה יכולה להיות הבעיה. מה אני מפספס כאן? מדוע הרכב פעם מתחמם ופעם לא? למה הוונטה פעם פועלת ופעם לא פועלת בכלל או לא פועלת מהר? גרררררר אני כבר מעוצבן מהמערכת הזו...
/F/I/A/T/ מנותק   הגב עם ציטוט