|
האמת, שמוזר ככל שזה ישמע גם לי אין בעיה אם איך שהמשטרה נוהגת וגם אני אם היתה לי האחריות שלהם אני עושה את אותו הדבר.
הבעיה העיקרית שיש לי היא עם המדינה ששוללת לחלוטין את האפשרות לעשות זאת במקום להכתיב כללים ולאכוף אותם בצורה מחמירה ברמה כזו שאנשים לא יעזו להתעלם מהם.
1. הכשרת מגרשים עם כניסה בודדת, כולל אפשרות למקום בטוח ל"קהל"
2. הגדרת כללים
3. ניידות שיגיעו פעם בפרק זמן לאכוף את הכללים.
אני חושב שאם עירית ת"א בנתה פארק אקסטרים בו ילדים קופצים אחד על השני עם סקייטים ואופניים אז אין שום בעיה שיבנו גם פארק "מסלולים" עם אפשרות למסלולים במהיויות נמוכות ככה שגם אם חלילה הנהג מאבד שליטה אז הנזק יהיה לרכב בלבד.
אני חושב שהעסק הזה הוא אפשרי העניין הוא שבמדינה שלנו זה כנראה לא יקרה מסיבות כסת"ח וכו.
דבר נוסף, עד לפני חצי שני נהגתי לא רע אך מעולם לא הגעתי לגבולות של הרכב מה שבאופן הגיוני מנע ממני להכיר את התנהגות הרכב בגבולותיו. עכשיו, אחרי חצי שנה של ימי מסלול (עם עצות לשיפור מחברים) יכולות הנהיגה השתפרו, הכניסה לסיבובים נכונה יותר (מה שמאפשר התנהגות טובה יותר בסיבוב במקרה ויש הפתעה בדרך) ואי אילו אלמנטים נוספים בנוגע לשליטה ברכב השתפרו מה שבשורה התחתונה הפך אותי לנהג טוב יותר. (זינוק בעליה בלי שהרכב יכבה, לא נקרא אצלי נהג טוב)
חצי שנה של ימי מסלול עשתה יותר ממה שהצלחתי ללמוד בנושא נהיגה ב-12 שנים.
מקווה שהסדר ישוב על כנו והמשטרה תחזור להתנהג כמו שנהגה עד כה. יאמר לזכותם שכאשר ראו ארוע מסודר לא היתה להם בעיה עם הנושא. אירועים בעלי פוטנציאל בלאגן גבוה, פוזרו, ובצדק.
נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 27-06-08 ב 20:51.
|