צפה בהודעה יחידה
ישן 27-06-08, 17:43   #6
farmalot
Senior Member

הגלגלים שלי: פונטו HGT
מצטער על האיחור, ראיתי את הטרד הזה רק עכשיו.

אני הבנאדם שעשה כבר סיבוב בפועל על כל מה שדיברתם, אז אני יכול לתת לכם את התמונה מגוף ראשון.
לפני 4 חודש קניתי HGT חמודה, שטופלה במורשה בראשון כל ימיה.

במעמד הקניה, מוכר הרכב היה כנה איתי והודיע לי שצריך לעשות טיימינג (כל הכבוד לו. הורדנו אלף מהמחירון, אבל לפחות הוא יצא הגון).
אחרי בירורים קטנים פה ושם החלטתי לעשות טיימינג, מותחנים, משאבת מים ווריאטור. רק את הוריאטור הבאתי מחו"ל, כי הבנתי שאצלו רוב השחיטה. שאר החלקים עולים מחיר שפוי.

את הוריאטור הבאתי מחנות באיטליה, שיש לי ולחבר שלי נסיון טוב מאוד איתם (לחבר שלי יש 2-3 לנציות בבית).
הוריאטור עלה קרוב ל 1000 שקל, ועבר מכס בלי בעיה.

את כל העסק לקחתי לשימשון (איטליאנו), שלא עשה פרצוף על הוריאטור (רק אמר שהוא ייקח לי 'קצת' יותר אם אני אביא חלפים מחו"ל), התקין הכל, וחייב אותי באיזה 3K (אני חושב שהטיימיג ומסביב עלה פחות, פשוט היו עוד שטיקים שהיה צריך לסדר).

על הדרך הוא אמר לי שאני צריך להתכונן להחליף תושבת מנוע עליונה, ושזה גם ייצא איזה 1.5K. אמרתי לו 'בסדר', ובבדיקה בחו"ל נמצא שהחלק עולה פחות מחצי (עם משלוח). כשנגיע לזה נעשה את אותו דבר.

אגב, את הוריאטור די 'סתם' החלפתי, בשביל שיהיה לי ראש שקט. הוריאטור אומנם הרעיש, אבל לא משהו רציני, ואחרי שהחלפתי אותו, לא הורגש שינוי בביצועים, המנוע רק נהיה קצת שקט.

אם משהו יש עוד שאלות, או בקשה לפרטים, אפשר לפנות אלי בפרטי.

מקווה שהפגתי כמה ספיקות,
שבת שלום.
farmalot מנותק   הגב עם ציטוט