צטט:
במקור פורסם על ידי etavz3
חבר'ה לאחר תקופה מאוד קצרה עם רכב שהוא בשבילי חלום והאהבה
אני ניפרד מהרכב שלי ....     ואני מבואס מאוד כי אני חושב שעשיתי טעות שמכרתי אותה ..
מה אני יעשה הציעו לי הצעה שאיאפשר לסרב לה . מה אני יעשה עכשיו .. אני נוסע עם הרכב של אישתי וכול הילוך אני מחכה לפריקה של הטורבו .. ואז אני ניזכר שאני לא בפונטו ..
מה אני יעשה תעזרו לי .. אני חשבתי לחפש עוד אחת אבל כמו שההיתה לי לא תהיה .. מי שמכיר את הרכב יודע {שחר} .. אז חבר'ה עם יש לכם איזה שהיא הצעה אני ישמח לשמוע ...
|
אתה צודק אף רכב לא יתן לך מה שGT יודעת לתת אני גם כמוך רציתי למכור ונתנו לי 33 אלף והיתחרתתי בסוף כשה להיפרד ממנו מה היתי קונה בכסף אזה הונדה "מעפנה"
יש לי חבר זה שבנה את הGT שלך אישתו הכריחה אותו למכור את הרכב הוא מכר את הרכב מה זה בבעסה של החיים אחר כך הוא קנה באבו HGT הוא מתקשר אליי ואומר לי שחר זה לא זה.זה לא קמו הGT שבלחיצה הטורבו בועט אותך ביום שישי הוא מיתקשר אליי ואומר לי מצידי אני מיתגרש אבל אני מביא את הGT וואלה קמנו יום שישי נסענו לשוהם והוא קנה את הGT הכחולה 1600 טורבו יצנו משם עברנו למפגש באכל נוקיה שני פונטו GT עשינו קצת "פוזות" וברחנו לקיוון צפון הבית והוא אומר שחר על גופתי המתה אני לא מוכר את הרכב הזה זה אוטו.
איטלקית יש בה משהוא שאין באף אחת אחרת