צפה בהודעה יחידה
ישן 15-06-08, 20:51   #27
student
Senior Member

האווטאר של student

הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
האמת נשמע לי שדווקא המוסך מתנהג בסדר גמור !
נתן רכב חלופי (טרנטה, טרנטה אבל נוסעת) ולא מתכחש לעניין וגם נראה שהודיע ביוזמתו לסמל"ת ששלחו מייד את המפקח האזורי. אני לא יודע כמה פעמים מספקים לצפון חלפים מקוריים מהמרכז אבל אולי רק פעם ביום ועד שלא הורידו את הראש לא יכלו לדעת מה צריך להזמין. בחשבונית אתה תראה סימול של "F" ליד כל מק"ט שמייצג חלק מקורי חדש של פיאט. לא OEM, לא תחליפי ולא כלום. מקורי.

נכון שאתה מרגיש חרא שזה קרה דווקא לך אבל אלה החיים.

חבר'ה מה נסגר איתכם - הפגנות נגד המוסך, השתגעתם ?

עד עכשיו שחר לא הסביר מה בכלל קרה שם. אולי המכונאי עבד לפי הספר הכל כולל הכל ופשוט נפלת על רצועה פגומה או על מותחן פגום שהביאו לקריעת הרצועה בזמן ההנעה ולנזק לראש המנוע. אז מה אתם קופצים ? וגם אם המכונאי טעה - דווקא פה יש לו מזל שזה מוסך מורשה ועכשיו יבצעו את התיקון עם חלקים מקוריים. במוסך לא מורשה היו אולי מביאים לו ראש מפירוקים או חלקים תחליפיים והיה צריך ללכת איתם לבית משפט.

ירידת ערך - ברור שיש פה ירידת ערך כי כמו ש- STIO אמר יפה: למה לקנות אוטו חדש יחסית שפתחו לו את הראש.
אבל!:
- אתה לא מוכר את הרכב בקרוב ומי יודע מה יהיה מצבו ביום המכירה.
- עדיף רכב שעבר ראש מנוע לפי הספר מאשר רכב שפתחו לו ראש בגלל התחממות ולך תדע איזה עוד בלאגן יש שם.
- קרוב לוודאי שתקבל פיצוי בצורת הטיפול הזה חינם ולצורך העניין זו ירידת הערך שלך ולא תוכל לבוא בטענות נוספות גם לא בבית משפט.

אישית, הייתי חושב לקחת את הרכב (המנוע) לאיזו שהיא סוג של בדיקה לאחר התיקון כדי לוודא שהכל תקין.
student מנותק   הגב עם ציטוט