צפה בהודעה יחידה
ישן 30-05-08, 21:14   #7
צביקוש23
מנהל

האווטאר של צביקוש23

הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
גיא הרשה לי לתקן את דבריך.. טכוגרף לא ניתן לבטל.... אתה התבלבלת בין טכוגרף למגביל מהירות.
טכוגרף לא ניתן לבטל , הטכוגרף הוא מכשיר שנועד בסך הכל לתעד את מהירות הנסיעה. מה שאתה התכוונת לפי דעתי שהם אכן ביטלו (למרות שיש משאיות כבדות שאין להם מגביל מהירות) את מגביל המהירות.

צטט:
במקור פורסם על ידי stio צפה בהודעה
ב- 40 קמ"ש בהילוך ראשון המנוע מרעיש ולכן חשב השוטר שנהגת מהר, הריי לרובם אין שכל.
רוב הסיכויים שהוא ניסה להפחיד אותך בלבד ולא תקבל דו"ח בדואר.

אני גרמתי לשוטר היום לא לעצור אותי לבדיקת רישיונות, אני חושב שהשוטר היה בהלם!
כביש 70 לכיוון צפון בקטע שבין מחלף אליקים לצומת יקנעם.
2 נתיבים לכל כיוון עם שטח הפרדה בנוי ושוליים רחבים.

על הנתיב הימני 2 משאיות סמיטריילר ענקיות עם מטען הנוסעות אחת אחרי השנייה במרחק שרכב יכול להיכנס בניהם.
החלטתי לעקוף את המשאית הראשונה שכנראה ביטלו לה את הטכוגרף (והמבין יבין) ולאחר העקיפה האצתי עוד כדי לעקוף את המשאית השנייה. פתאום אני מבחין שעל השוליים עומדת ניידת של מתנ"א והשוטר בחוץ ומחכה לעצור אותי כי הוא הסתכל עליי. מכיוון שזה היה ממרחק רב לחצתי על הברקס בחוזקה ונכנסתי חזרה לנתיב הימני בין 2 המשאיות תוך כדי איתות. בקטע הזה אין לשוטר שדה ראייה, זה סיבוב קטן והיה עצים אז פשוט יצא שהמשאיות הסתירו אותי והשוטר לא הבין לאיפה בדיוק נעלמתי...

עד היום עצרו אותי רק פעמיים לבדיקת רישיונות: בתוך יוקנעם בשדרות רבין (בדיקת כל הרישיונות. הייתי אז עם מדים כי בזמנו עוד הייתי בצבא אז זה עשה רושם טוב) ובפעם השנייה זה היה כבר בכביש סובב כינרת אחריי איזו פניה ימינה. השוטר ביקש רק רישיון נהיגה והסתכל על המדבקה של הטסט ושחרר אותי מהר מאוד, ואפילו היה מאוד נחמד ותוך כדי שהוא נותן לי חזרה את הרשיון הוא אומר לי "גיא נסיעה טובה!!" הייתי קצת בהלם איך יכול להיות דבר כזה, כנראה שיש גם שוטרים נחמדים.
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט