צפה בהודעה יחידה
ישן 30-05-08, 21:08   #6
צביקוש23
מנהל
 
האווטאר של צביקוש23
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
מיקום: פתח תקוה
הגלגלים שלי: פיאט 127 , פיאט מריאה
הודעות: 1,416
שלח הודעה דרך MSN ל צביקוש23
תגובתי למקרה

תגובתי המתבקשת למקרה ..

אם השוטר לא רשם לך דו"ח במקום קשה לי להאמין שתקבל דו"ח בדואר ככה שאני כמעט בטוח שאתה יכול להיות רגוע.

דבר שני היית צריך לבקש מהשוטר שיזדהה בפניך על ידי הצגת שוטר וקבלת שמו בצירוף מספרו האישי(דבר שהוא מחוייב לעשות במידה ואתה מבקש).
לאחר מכן לפנות למח"ש, להתלונן בצירוף פרטים מלאים ככל האפשר של המקרה, את צורת הדיבור שלו אליך והתיחסותו אליך .

מה שהשוטר (לי דווקא נשמע יותר כמו מתנדב תנועה עם עודף מוטיבציה) עשה לפי דעתי זה סתם להפחיד אותך, והוא רשם את פרטיך במה שנקרא דו"ח בדוקאים שזה סתם דף שבו מסכמים רכבים שנבדקו במהלך משמרת ולמעשה הדף הזה במרבית המקרים מושלח לאחר מכן לפח או מוצא את הדרך לארכיון מאובק במשטרה שם הוא יישכב עד שייגרס.

לגבי זה שהשוטר ביקש ממך להישאר ברכב , קודם כל זה שהוא ביקש ממך להישאר ברכב זה נכון וזה מה שהוא מחוייב לעשות, על פי הוראות השר לבטחון פנים ומפכ"ל המשטרה, כששוטר עוצר אותך לבדיקה הוא מחויב לגשת אליך לרכב ואתה אמור להישאר ברכב.
זה שהוא עשה את זה בצורה לא מנומסת ובניבול פה זה כבר לא בסדר ויש כמו שציינתי כבר מקום מתאים להתלונן.

שבת שלום וסע בזהירות
צביקוש23 מנותק   הגב עם ציטוט