צפה בהודעה יחידה
ישן 29-05-08, 12:30   #8
meymia
Member

הגלגלים שלי: אקסנט
לא ,עדיין לא מצאתי אחת.

אני לא לוקח אותה כי כבר יש לי רכב וסבלנות אין קץ, אז אני לא לחוץ על לקנות משהו שאני לא מסופק ממנו ב 100%.

אני מחפש יד 1 במצב מעולה ואם אני אקנה יד שנייה אז אני רוצה אחת במצב מדהים מכדי לוותר עליו.

אני לא יודע מה מידת השפשוף שלך בחיפוש רכב אבל אם אתה רוצה אני אשמח לכתוב לך מספר שאלות שאתה יכול לשאול את בעל הפיאט.

אם אתה קופץ תתאם עם בעלי הרכב ותעשה את זה מוקדם בבוקר יום חמישי, כי שישי זה יום קצר ולחוץ ובמידה שתמצא משהוא טוב זה סתם יסבך אותך.

ובנוגע לאקזמפלרים:
הצהובה יד 2 = במחיר הנכון,לדעתי הוא צריך להיות משהוא כמו 44 (במידה והמחירון הוא 48 ולקחת לבדיקה ולא מצאת פגמים אחרים חוץ מהנראים לעיין) בגלל המכות השפשופים והצביעה שהרככב הזה צריך לעבור (זו דעה לא עובדה).

יש אחת יד 1 שחזרה ללוח אחרי שכבר הייתה,אני לא פוסל אותה כי לא ראיתי אותה רק שהבעלים לא היה כל כך אמין איתי.

אחת שכן הייתי מסתכל עלייה היא הלבנה יד שנייה שנת 2002. הק"מ מעט מעט גבוהה בכמה אלפים אבל היא נראית דנדשה (לפי דעתי אלף או אלפיים מתחת למחירון במידה והבדיקה מושלמת) רק תגיד למוכר שירד מהעץ שלו כי הוא חושב שהוא יכול למכור אותה מעל המחירון בלי סיבה נראית לעיין (ובגלל זה הוא גם מפרסם אותה כמעט חודשיים לדעתי).

בנימה אישית אני לא יודע מה התקציב שלך או השאיפות שלך או צורת השימוש שאתה מתכוון ליישם ברכב.
אני רק אמליץ שאם אתה לא ממהר ,תמתין....היא תבוא.

אני בכול אופן כמחפש בעצמי אשמח להמליץ לך על דברים מעניינים שראיתי.
meymia מנותק   הגב עם ציטוט